Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928421

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej men harrejavvlar!

De har tammefan satt ihop Höjdhopparen och Frisören att "döma". Ojojoj, det här börjar riktigt dåligt. Bara för Bulan att redan innan match räkna med många utvisningar så vet vi.

Å andra sidan har ju Warulfven Melart, som de köpt över från oss, och den galna höjdhopparen har ju ett antal "favoriter" som får extremt låga trösklar för att bli utvisade. När Melart spelade för Luleå tycktes han bli utvisad bara av att ha åkt in på isen.

NU KÖR VI!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Första sju minuterna spelade och lagen har mest testat hur de ska komma igenom motståndarnas försvar för attackspel. Så brukar det ju alltid se ut när vi möter Ulfven är och för vissa årgångar har båda lagen varit så täta att inget lag släppts in.

Inledningsvis idag har Ulfven lyckats lite bättre att göta något konstruktivt i motståndarzon, fast inte så mycket ännu.

Obehaglig zituation nyss när Connolly krockar med två ulfvar varefter den ene ulfven faller med benet i en båge upp i luften vilket leder till en spark med skenan i ansiktet på Connolly som får gå ut och sys. Inget fult förstås.
Kommentera