Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928337

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej Sven, Long Time No Seen!! Härligt läge för Er, Lule i TOPP, Schtaaaaan ( som TROR de fortfarande är bra) , långt därnere, knappt ens på Play-In-plats?!?
Nåväl, nu till det VIKTIGASTE: Har Du o Busen avhandlat Årets Julöl ännu? Det viktigaste som FINNS i julförberedelser - vilka nyheter finns? Vilka är bäst? Vilka kan vi sända iväg till Schtaaaaan osv? Vad är bäst till sillen resp skinkan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge: Hej, zigge! Kul att höra av dig och håller alla tummar för att MooDoos ökenvandring i Allsvenskan blir kortast möjlig så att vi kan mötas i elitserien SHL igen!

Du tar ju upp en jätteviktig fråga och vi diskuterade den här för några veckor sedan. Själv har jag drabbats av urusel planering med jourberedskap och dränkt i projekt som innebär att jag inte kunnat planera in viktig och tillräckligt tid nödvändig för den avgörande avsmakningen och det är ett elände.

På något sätt måste jag försöka hitta tillräcklig tid och lösa detta viktiga värv! Men tills vidare lägg gärna här in om du gör viktiga betraktelser.

Skönt iaf att vi "bara" behöva lösa Juhlöls-frågan - när det gäller musten är naturligtvis Zeunerts självklar varje år:-)
Kommentera