Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928739

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi passar väl på med att kolla topparna av seniorelitligorna för båda damer och herrar och konstatera att Luleås stenhårda damer fick revansch på TrottoarDamen borta ikväll och vann med 1-2.

TrottoarDamen är det enda lag vi blivit nollade av i år; dessutom två gånger dagarna efter varandra, då vi möttes i Delfinen just hemkomna och laggade efter att ha blivit världsmästare. Tycks som att TrottoarDamen opassar oss och i morgon blir det nya match i Leksand mot TrottoarDamen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Warulfven är Warulfven - det är sen gammalt! Imorrn har vi en vikterlig match, mot Korvkiosken - MoooDoo har ju en fin svit, Korvkiosken en mindre fin svit - då vet man ju hur det går! MooDoo, svitbrytarna! Det är oxo sen gammalt. Vår MooDooit 'utlånad' till Er, verkar ju sköta sig rätt bra va? Duktiga skott ifrån blå emellanåt, om än nåt junis-misstag ibland.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så noterar vi att på Hockeysverige skriver deras "journalist" från APschtaan om att ApPravda intervjuat Apans inköpsansvarig Näsan och det framkommer att Nämnde Näsa är ute efter att köpa köpaspelare till Apan. Han köpte ju köpespelare bara för några dagar sedan men det kliar i fingrarna och han ska köpa mer.

KÖP, KÖP, KÖP OCH KÖP MERA! Och alla kommer de från blygden.

Måste vara enkelt för Hockeysverige när folk från Apschtan skriver om vad folk från Apschtan får reda på av folk från Apschtan. Gissningsvis är alla nämnda släkt med varandra som det brukas i blygden; kanske de t o m bor i storfamilj med varandra och kan "ta snacket" över fikabordet hemma?

Men att Apan är köpgalen överraskar ju ingen.
Kommentera