Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928750

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Warulfven är Warulfven - det är sen gammalt! Imorrn har vi en vikterlig match, mot Korvkiosken - MoooDoo har ju en fin svit, Korvkiosken en mindre fin svit - då vet man ju hur det går! MooDoo, svitbrytarna! Det är oxo sen gammalt. Vår MooDooit 'utlånad' till Er, verkar ju sköta sig rätt bra va? Duktiga skott ifrån blå emellanåt, om än nåt junis-misstag ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge: Jo, du känner Ulfven och varje gång man inbillar sig att det ska bli annat av...faller man som vore man klubbad av en tandlös Roger Warulfvsragor Johansson, en man, som med de extremt långa armarna och klubban utan problem hakade omkull motståndare som befann sig tio meter bort.

All lycka till mot Korvkiosken - som jag sedan deras famösa affärer numera kallar Trottoarkanten. Ett lag, som det gullas med så man spyr, men som vanligen är en oönskad blandning av timmerhuggare och inköp hur många som helst. Spöa dem nu!

Jo, han tar sig rejält! I inledningen av serien var jag tveksam eftersom han blandade och gav, kändes som att han inte hade någon aning om vad han skulle göra i det högre tempot och möjligen annorlunda spelstiden. Meen Bulan satte honom klokt med den jäkligt duktige och erfarne Erik Gustafsson och i det par har Jesper växt ut väldigt och känns nu jäkligt trygg både defensivt och offensivt och det lyser igenom att han har stjärnglans. Troligen tar han ett rejält steg uppåt och tveksamt att han då blir kvar på den här sidan Atlanten.
Kommentera