Luleå HF

115824 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928796

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge: Jo, du känner Ulfven och varje gång man inbillar sig att det ska bli annat av...faller man som vore man klubbad av en tandlös Roger Warulfvsragor Johansson, en man, som med de extremt långa armarna och klubban utan problem hakade omkull motståndare som befann sig tio meter bort.

All lycka till mot Korvkiosken - som jag sedan deras famösa affärer numera kallar Trottoarkanten. Ett lag, som det gullas med så man spyr, men som vanligen är en oönskad blandning av timmerhuggare och inköp hur många som helst. Spöa dem nu!

Jo, han tar sig rejält! I inledningen av serien var jag tveksam eftersom han blandade och gav, kändes som att han inte hade någon aning om vad han skulle göra i det högre tempot och möjligen annorlunda spelstiden. Meen Bulan satte honom klokt med den jäkligt duktige och erfarne Erik Gustafsson och i det par har Jesper växt ut väldigt och känns nu jäkligt trygg både defensivt och offensivt och det lyser igenom att han har stjärnglans. Troligen tar han ett rejält steg uppåt och tveksamt att han då blir kvar på den här sidan Atlanten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
mAPKyss Svensson hyllas efter sin insats och hållna nolla.

Det är förstås så magstarkt att man mår illa. Anledningen var säkert att han "imponerade" med 2ä3 TV-puckräddningar när ett tydligt skott från 15 meter var på väg till bortre krysset - plockpotatis döestås - och en riktig vakt tar pucken i plocken på rutin.

Man mApKyssen nöjer sig inte utan kastar sig som vore han en sparkbollsvakt och klena iakttagare blir impnerade.

Här är sanningen;
1. mApKYss höll nollan eftersom Warulfven som följd av alla skadade backar klokt satsade på att stänga till och det stod mer ofta tre Warulfvar i mål än bara mApKyssen.
2. När mApKyssen fick agera spre han konstant returer framför sig och det skulle ha blivit tvåsiffrigt för bortalaget om inte Ulfvabackarna så duktigt varit där och slagit bort allt. En enorm skillnad mot Lassi i bortamålet som knappast gav någon retur överhuvudtaget.

Jag bedömer objektivt att Lassi var 10x bättre än mApKyss.

När det gäller monstrumet omdöme vet vi att han utnämnde mApkyss till "internationell supermålvakt" innan denne åkte till KHL hamnade på <90% och efter jul sista säsongen fick sitta på läktaren hela tiden för att begränsa skadan.
Kommentera