Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1929011

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och som vi ser av tabellen nedan spöade Luleå TrottoarDamen igen efter att i tredje perioden ha dragit ifrån till 1-4, innan Trottoarerna tog ut Trottoarvakten och fick in 2-4.

Men nu väntar vi på att Luleå och DaMooDoo möts i B2B i mellandagarna, enda kvarvarande matcherna för de båda lagen 2018. Luleå har ju fyra färre matcher än DaMooDoo men om inte DaMooDooisterna inte tar minst 2p kommer de att passeras:-)

Gissa att DaMooDoo kommer att vara nervösa närmaste tre veckorna...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge och eltifoso: Ni har ju båda lyft den viktiga frågan om årets JuhlÖhl och själv har jag varit å ockuperad av annat att jag inte kunnat undersöka saken själv.

Men i eftermiddag insåg jag att det fanns en lucka för en mindre undersökning och slank in på ett nära bolag, där utbudet tyvärr var begränsat.

1. Billigare varianter 35-40 kr/l
Jag fann Mariestad och Falcon men hoppade över alla övriga som fanns tillgänliga på nivån, eftersom de stadigt varit oaptitliga, år efter år.
• Falcon. Ganska OK men inte så mycket JuhlÖhl.
• Mariestad. Bättre än Falcon, lite sötma att balansera bittern, precis som det bör vara med ett bra juhlöhl, även om den inte nådde någon högre nivå.

Testade också ett antal mer genomabetade varor:

2. Julhbrygder till 60-70 kr/l
Testade Mysinge midvinterblod mot Nils Oscars Kalasjulöl och Jämtlands julbrygd
• Mysinge. Ett fiasko som inte är värt ens 1/3 av priset. Misslyckad brygd, varning på stan!
• Nils Oscars Kalas. Åtminstone bättre, men inte så mycket att det motiverar det högre priset jämfört med t ex Mariestad under punkt 1.
• Jämtland. Kvällens vinnare. Jämtland har imponerat flera år i rad och gör det igen. De är duktiga där uppe i Jamtli. Vill inte påstå att årets Jämtöl är lika imponerande som tidigare - de har haft bättre omgångar. Men åtminsone bäst i denna begränsade testning, som naturligtvis skedde blint, innan man fick facit.
Kommentera