Luleå HF

115631 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1928978

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Beundransvärt! Kul att en klubb går i bräschen och förhoppningsvis hakar de andra på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och som vi ser av tabellen nedan spöade Luleå TrottoarDamen igen efter att i tredje perioden ha dragit ifrån till 1-4, innan Trottoarerna tog ut Trottoarvakten och fick in 2-4.

Men nu väntar vi på att Luleå och DaMooDoo möts i B2B i mellandagarna, enda kvarvarande matcherna för de båda lagen 2018. Luleå har ju fyra färre matcher än DaMooDoo men om inte DaMooDooisterna inte tar minst 2p kommer de att passeras:-)

Gissa att DaMooDoo kommer att vara nervösa närmaste tre veckorna...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Jag hinner ju lägga så många inlägg att ibland är det svårt att veta vilket någon svarar på, men jag förstår att det gäller Pölsans fina initiativ. Du har helt rätt och hoppas som du att vi andra förstår hur klok Pölsan är i detta och hänger på.

Det är tyvärr så ofta som ledningen för sport och idrott visar sig vara så extremt "små" som människor och det gäller betydligt oftare sparkboll än hockey, tack och lov. Ta bara Algeriets damfotbollslag som tycks ha fått acceptera att tränare och förbundsordföranden tog för sig och våldtog spelarna. Så illa har det förstås inte varit hos oss, men sparkbolls ledare har upprepade gånger skämt ut sig enormt: ta bara när meste herrspelaren fick en bil, medan de sket i dammotsvarigheten.

Hockeyn har ju också lite svårt att få in och hantera damer, fast jag är stolt att Luleå gått i förväg och visar vägen. När det gäller hockeyn är väl det man ogillar mest att förbundet sålde ut ligan och att "ligan" svarade med en extremt obehaglig egoism och sket i hockeyn nationellt.

Men överlag: bra gjort, pölsor!
Kommentera