Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1929537

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Den lilla DIF-supportersvans som skrev skit blir dock övertrumfad av Einstein på Apsidan som räknat ut att orsaken till att Apan ligger på plats 10 är att de slitit ihjäl sig på två matcher mot ett norskt lag och en match mot ett tjeckiskt lag i CHL under perioder där de för övrigt var spellediga under någon vecka:-)

Jag såg ju första halvan av matchen mot Plzen och kan inte riktigt se att Aporna slet ihjäl sig där.

Men annars har hockey-Einstein en alternativ förklaring. I slutet av den långa raden av förluster som Apan radade upp i sin rekordjakt skadade sig en junis och har sedan inte kunnat spela. Och det är förstås avsaknaden av denne supertalang som påverkat Apspelet, enligt Einstein.

Jag vill nog påstå att den nämnde "skribenten" och hans vindsörplande apmonstrumskompis gör en viss nytta.

Jag menar: vem som helst , som läser något producerat av dessa tankens giganter, måste ju känna sig som oerhört begåvade och kunniga. Så någon nytta gör det:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så konstaterar vi att nu kan vi dagligen fram till och med 19 december njuta av nedanstående tabellställning för landets yppersta elitligor för män och för kvinnor.

Fick bara plats med de översta 9 platserna så någon Apa hittar vi förstås inte. Har för mig att förklaringen är att de inte ens är med, åtminstone i ena ligan, snart inte heller i andra ligan.
Kommentera