Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1929681

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och i morgon är det dags för andra halvlek av kvartsfinalerna i CHL.

Hickey-Einstein på apsidan har ju förklarat att de tre matcherna i CHL (inklusive en resa till bortamatch i Norge) som Apan lirat under långa speluppehåll varit så uttröttande för de stackars aporna som därför inte orkat med de 25 SHL-omgångarna där man varit så framgångsrika att de belägger en hedrande 10e plats.

Så Apan kan ju välja att lägga sig nu, så de slipper eventuellt upp till tre ytterligare matcher.

Ställningen efter tre spelade perioder är 3-3 och nu ska de tre återstående perioderna spelas i Plzen. Matchen går i "Home Monitoring Arena", byggd 1969 och med plats för 8400 åskådare. I bilden nedan ses arenan innan en match. Tidigare i gruppspelet har Plzen haft runt 4000 åskådare per match, men nu räknar man förstås med storpublik eftersom folk väntas gå man ur huse för att se apor lira "hockey". Det lär dock inte bli ett sådant publiktryck som Apan mobiliserade i hemmamatchen, med hela 100 åskådare samt ytterligare 1400 tomma stolar, men där kommunen betalat biljetterna.

Intressant att Apa Stingheads har hamnat på en sådan indiansida, där Tommy General Custer Daltons mannar - om de skulle slå indianderna från Plzen - kommer att möta indianderna från Götet. Förutsatt att de sistnämnda slår ut sitt tjeckiska lag, från Brno, men med 4-1 med sig från bortamatchen ser det ju tämligen klart ut.

Ja, det blir något att se fram emåt.

Slaget vid Little Bighome Monitoring Arena.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: såhär lär man ut ”hockey” på aplekis
Kommentera