Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1929741

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: såhär lär man ut ”hockey” på aplekis
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Assar_L: Ja, Gudars skymning.U16 Region Norr, där MooDoo är överlägsen serieledare, Apan tvåa. I bortamatchen hade Apan haft ledningen gång på gång och hade 5-7 med 9 minuter kvar av tredje. Men MooDoo vinner med 9-7 och det är förstås desperationen av att möta ett bättre lag som för det att snurra till i skallen på apspelare OCH apledare.

Kollade upp laget och en vardera från Bure, Burträsk och Norsjö, resten från Apan, Clemens och Lejon. Alltså komplett dominans från Apschtaan direkt, signalerade att Apan inte längre lyckas sno åt sig pojkar från Norrbotten och Umeå till gymmet.

Ledarna heter Head Coach: Karlsson, Johan Assistant Coach: Reimer, Andre

Det är de två som står och tittar på medan U-16-aporna överfaller MooDooister.

Alla vet ju vad en apsanning är. En ren lögn alltså, men floskler som Apan hittat på som värdegrunnnnnnd och sedan agerar de tvärtom. Visionen för Apans ungdomar påstås vara:

"Tydliga mål har satts upp av föreningen kring ungdomsverksamheten. Föreningen vill ge en så bra utbildning och stimulans till spelarna som möjligt och även ge ungdomar en bra fostran i uppträdande på och utanför rinken."

Jaharru!

Intressant att läsa alla kommentarer från olika håll och man kan sammanfatta det med att de ropar på att de egna apledarna INTE ska låta dessa spelare lira nästa match (vet inte om det är utslutet med extern bestraffning?) Så det blir ju intressant att se vad som händer. Å andra sidan...om det är nedanstående som har fått spelarna att agera som de gör, vem straffas då?

Enligt Apan själv fick de några SM-glud eftersom de hade sådan fantastisk träning och utveckling av egna ungdomar, från egna led, från egna bygden.

Att de stal talanger från Burkölen och Norrbotten och fyllde på med köpespelare? Nejdå, inte alls.

Och nu får vi svart på vitt för hur de utvecklar egna junisar. Med värdegrunnnnnnd!
Kommentera