Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1929911

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit!

Kärpäts match slutade 1-1 och de är utslagna med ett mål för lite.

München kvitterar på Malmö efter 4 min PP och Malmö är också de utslagna.

Det betyder att vi får en ren Red Bulls-srmifinal och vinnaren möter vinnaren mellan Frölunda och Plzen i final 5 februari.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och på Apsidan kommer hockeysnillet apmonstrumet - mannen/tanten som aldrig någonsin lyckats att skriva "att" - och förklarar

"Det lyste inte direkt hunger från laget. Det här blev nog bäst som det blev. Glädjande de briljerar ibland så man vet de har helt andra nivåer i sig."

Ja, harrejavvlar vilken idioti som frodas när de, som är fäder till sina egna systrar, försöker få till det.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det blir en riktigt röd avslutning av Europamästerskapet.

I ena semifinalen möter två röda tjurar varandra och i den andra semin möts två rödskinn.

Det blir emd all säkerhet public-succéer i alla fyra städerna och vi kan inte nog tacka för att Apan med tomma läktaren sparkas ut och inte längre kan skämma ut svensk hockey i Champions.

Varför vill ingen se på Apan?

Ja, förutom att de är så tråkiga men sin o-hockey är det Apans överstepräster vi har att skylla på. Kom ihåg att i flera år snackade de så j-a mycket skit om turneringen "Kalla Anka-turnering mellan lag från blåbärsländer" gick snacket från Apans ledning och allt bara för att de j-a snålaporna var så grönjävulskt avundsjuka på att Luleå Hockey gått in och satsat flera miljoner på turneringen tillsammans med 25 av Europas övriga storklubbar, medan apjävlarna nobbat att delta eftersom de krävde att få allt grattis.

Ajöss, snål-j-a-apor!
Kommentera