Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1929919

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och på Apsidan kommer hockeysnillet apmonstrumet - mannen/tanten som aldrig någonsin lyckats att skriva "att" - och förklarar

"Det lyste inte direkt hunger från laget. Det här blev nog bäst som det blev. Glädjande de briljerar ibland så man vet de har helt andra nivåer i sig."

Ja, harrejavvlar vilken idioti som frodas när de, som är fäder till sina egna systrar, försöker få till det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu är det hög tid att konstatera att Apbyken stinker något förbannat illa!

Och är någon överraskad?

En ledning i sekten som i åratal spritt lögner, gärna via nyttiga idioter i lokalpressen när lögnerna luktar så vidrigt att de själva inte kunnat stå för dem. Och så snart de börjat ligga illa till utser de en stackars syndabock, som de skyller allt på, medan de själva lägger locket på och vägrar svara på frågor, om så måste gråta på presskonferenser och huta med gruvarbetarna.

Att ledningen därefter gång på gång utser landets fulaste Fläskberg - en filmare och fulspelare som offentligt erkänt att han fuskar - till lagkapten som därefter 1) blir en ledare för andra 2) får rättighet att tala med domare utan att bli utvisad och utnyttjar den rätten till att gnälla och klaga och förstöra matcher.

Och med den påbyggnaden är det inte förvånande att laget numera - med Fläskberget och galnlingen highsticking lindström fått de egna spelarna att leverera klubbor i ansiktet på motståndare och filmningar då "benen försvinner" vilket förstår sporten då sportslighet, respekt och fair play blir ett minne blott.

Och som ett vidrigt stöd för uppförandet brinner säkringarna på den skogstokige lindström på trettio seriematcher vid fyra tillfällen varvid han blir avstängd för två av överfallen, men slipper undan de två övriga, eftersom aprunkarna swikegård och sanny i SeMer bara skrattar "he he, den jocke, den jocke" och ger den klenfege lärlingen order om att INTE anmäla det till difiplinnämnden eftersom de två aponanisterna i så fall ser till att lärlingen får sparken från TV eller skäller ut honom i live TV. Och aprunkarnas bastubadarkompis CryBert faller i gråt över att ha sådana fina vänner".

Är det någon som förvånas över att med den apstrukturen och apstrategien följer de unga spelarna efter.

Speciellt som Apan i åratal lurat till sig unga pojkar som de hemsökt per telefon sedan pojkarna är i 12-13-årsåldern och när de slutligen lurat dem att flytta femtio mil hemifrån till Apan som övertar föräldraansvaret - då blir "reservföräldrarna påkomna av Skolinspektionen" med kränkande särbehandling i sekteristisk anda".

På kort tid har vi nu haft "supertalang går bärsärkargång i Skellefteås nattliv och överfaller kroggäster, ordningsmän och poliser" sant "supertalang siktar in sig och tacklar från blindside axeln i ansiktet på motståndare och stängs av på fem matcher. Och i helgen "16-åriga apor överfaller pojkar i MooDoo med våldsamma attacker mot huvuden som hämnd eftersom MooDoo är bättre på hockey och precis vänt matchen".

Gång på gång har Apan lyckats lägga locket på genom att bara säga "det blir lärpengar. Vi har vidtagit åtgärder. Nu svarar vi inte på några fler frågor".

Men den här gången blev det bara för mycket. Enligt sådana som tycks ha varit vittnen på matchen eldades apspelarna på av sina tränare, men nu, när byken inte gick att stoppa eftersom härvan kom upp i social media där ex-spelare efter ex-spelare vittnade om vilken j-a idioti det handlade om (innan dess var det munkavle på ApPravda Norran), går tränarna ut och levererar syndabockar. Det är pojkarna som är skyldiga - själv är Apan förstås komplett oskyldig "som alltid". Den ene säger att spelarna får ringa och säga förlåt, den andre säger att #förste överfallaren fick inte spela mer i matchen (det var någon minut kvar)" och allt låter lika falskt som det alltid gör när Apan är i blåsväder.

Städa upp i den j-a apbyken nu! Sekten har saboterat svensk hockey alldeles för länge. Släng ut dem och säg nej till den vidriga sekterismen.

Rör Inte Min Hockeyspelare!
Kommentera