Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930180

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm, vad tänker Apans riktiga supportrar om Apans ledning?

• Vilka tränare finns på marknaden ? Vem kan vara intressant ?

• Jag blir bara så luttrad när man ser detta! Samuelsson verkar vara både sportchef och tränare i dagens aik. Den här säsongen villjag lägga bakom mig så fort som möjligt. Hoppas bara vi slipper kvala!

• Verkar som.tränaren har ordet över sportchefen i så fall men.....av de nya spelarna i år hur många tror du Samuelsson hade godtagit ifall han tillträtt direkt efter finalerna?

• Han var nog inofficiellt klar långt innan dess. Med andra ord så har han nog påverkat truppen en hel del.

• Just detta som är så oroande. Lindgren verkar inte veta hur han ska bygga laget! Går på spelare som funkat hyfsat på andra ställen men som kanske inte alls passar in hos oss och vårt sätt att spela. Dessutom en del vilda chansningar på dyra spelare som inte faller ut som det ska. Aaltonen, Alvarez, Bud, Ellis, Cumiskey, Hedberg mm. Gör sig av med spelare som Olofsson som jag tycker var helt fel! Varför spelar Höglander i RBK? Vi saknar tydliga rollspelare utan vi sitter på en drös 1a och 2a line gubbar som inte är beredda att köra start stopp i bp. Nu är det säkert många andra delar som spelar in men det är ändå många bäckar som blivit en stor flod nu på sista tiden. Trenden är mycket oroande men visst hoppas jag att jag har fel.

• Behövs med andra ord ny sportchef och förstetränare.
Testa gärna någon som är på väg upp och lyckats med små medel.

• Vad som behövs är: General manager, sportchef, huvudscout som hjälper sportchefen, sen nya hungriga tränare.

Det känns som att de har koll på läget. Bedömer saken ungefär som vi gör här. Apan behöver skeppa hela gänget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så jämför vi läget i serietabellerna för Luleå Hockey och Apan.

SHL
1. Luleå Hockey
10. Apan
Kollapsen för Apans s k "representationslag", uppbyggt genom att köpa in hur många primadonnor för vingpositioner som de fått tag på, medan de avskaffat riktiga centrar och ytterligare rollspelare och komplementspelare i APans "hockey".

SDHL
2. Luleå
Luleå är i princip etta förstås - enda anledningen till att DaMooDoo toppar är att de spelat fyra matcher fler än Luleå. Apan är inte ens med men spelar som bekant i lägsta tänkbara serien, där dock BurkaDamen är starkare, speciellt i kraft av sin överlägsna målskillnad.

J20 SuperElit
3. Luleå
9. Apan
Luleå kämpar i toppen medan Apan jobbar för att undvika sista platsen.

J18 Elit
Ja, se där. En tabell där Apans lag ligger före Luleås. De hopvärvade B-junisarna fungerar fortfarande. Innan de lämnar Apan för att slippa hamna i händerna på CryBert, mummelklockare och Dalton för usla småpengar av snål-Apan, medan Näsan kastar ut jättebetalningar på primadonnor. För att de unga spelarna ska få slita ihjäl sig på skitjobbet, medan de överbetalda primadonnorna står och rättar till frisyrerna.
Kommentera