Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930512

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hej, är ny i boken men följt med ett tag, ävensom i andra böcker. Härligt med riktiga fans som följer sina lag, noterar i en annan närliggande stads bok att sandlådenivån är lägst av de lägsta. ”Vi är bäst, nä, vi är bäst av alla, tusen gånger bättre än ditt lag, vad du än säger så är vi bättre” ... känns igen från förskolan. Om det bara var barnsligt, så okej, men det är nåt mer, nåt med bokstäver skulle jag tro. Det verkar bara finnas två där och en halv till som supportar och administrerar. Inte mycket i en stad med genuint hockeyintresse. Nä, det är så att alla vettiga i den stan lämnar svamlet och pratar på andra ställen med andra serösa supportrar. Det finns även i den schtaan bra personer som aldrig skulle sjunka till den nivån - alltså lämnar man för att inte bli nerkletad av tramset. Att inte kunna föra en seriös diskussion med egna supportrar gör att intresset försvinner, därav bara två som geggar sinsemellan. Helst skulle man bara lämna dom åt sitt ensamma öde, det är nog besökarna som ger dom energi. Ödmjukheten i den boken är helt noll, respekten för andra är helt noll och kunnandet är detsamma. Ingen möjlighet att föra diskussioner där utan att slänga tårtor i ansiktet på varandra. Kul i början men egentligen bara tragiskt. Personligen så är derbyna en av de häftigaste upplevelserna vi får i hockeyluleå, ser gärna att de finns kvar. Grannklubben behöver dock reformeras annars kommer den att tyna bort i lägre divisioner, för mig vore det synd.

Vi leder nu serien vilket är en stor glädje, vi är inte bortskämda med det. Vi har ett lag som visar på karaktär, goda förberedelser och kvalitet i organisation, tränare och spelartrupp. Också otroligt impad av klacken, enormt engagemang, ger energi oavsett motståndare. Det är mycket att vara nöjd över just nu, jag slickar i mig så mycket jag kan medan det varar. Tror dock att det blir svårt att hålla topplaceringen hela vägen. Tätt i serien och varje match är viktig. Jag tror att Isac måste komma tillbaks för att vi ska bli vi en slutlig finalaspirant. Vore det förresten inte kul om vi mötte SAIK i kvartsfinal!

Gör paus där, återkommer senare om diverse saker!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Välkommen hit till Luleå Hockeys plats på snacket :-)

Du har helt rätt om Applatsen. För något år sedan spelade Apan slutspel under ett antal veckor och det mest frekvent förorenande apmonstrumet lade då in - i stället för att skriva om Apans matcher - sammanlagt ungefär fyra meter skitsnack som handlade om bitringar och hundra miljoner spermier i analen och all denna text "syftade" till att förnedra och förolämpa några skribenter som höll på Pölsan och MooDoo. Det säger förstås allt om vilket veritabelt troll det handlar om och att vederbörande saboterar Apsidan bara beror på att han är livstidsavstängd här och i andra böcker. Det finns några riktiga apsupportrar som försökt skriva där men de har snabbt givit upp eftersom de två apmonstrumen överfaller dem med förolämpningar när de skriver på apsidan. Liksom hela gänget från apskribenter från SvenskaFans reggade sig på Apsidan på snacket, men gav upp efter några veckor sedan de sett apmonstrumet "in action".

Ja, det blir kul att följa Luleå fortsatt i serien. Enastående imponerande att vi hållit förstaplatsen i serien så länge, fast det är så infernaliskt jämnt bland topplagen. Hur länge kan det hålla och hur kan det gå för oss i slutspelet?

Svårt att säga, men tydligt är att de självutnämnda "experterna" i media inte har minne nog att komma ihåg vad Bulan lyckades med hos Pölsan.

Väldigt trevligt att höra t ex Connollys förklaring till varför han lyckas så bra i Luleå: Bulan, Bulan och åter Bulan!

Beskrivningen är att Bulan ger omedelbar feedback när någon gjort något bra eller mindre bra för att genomföra den hockey Bulan vill se och att han behandlar varje spelare i laget lika och rättvist. Och att alla känner och vet att Bulan vet förbannat bra vad han talar om!

Jämför det med när CryBert orerar hos Apan och inte undra på att många spelare vägrar komma dit, hur mycket stålar Näsan än lastar på bordet:-)
Kommentera