Luleå HF

115743 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930479

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja man blir glad!

På Northpower har man insett att den enda del av Apan som kan vinna matcher är damapan och därför har den delen av forumet haft betydande ökning av inlägg senaste tiden.

Inför dagens match safeade man för ev förlust med att "nu kommer Glader att lasta in SDHLdamerna bara för att hjälpa Björklöven."
Men nu är det så att ca15 av våra damer är i Finland på en damKoskenkorvacup och hemma är ett fåtal som är skadade eller upptagna med skolan.

Nå nu skyller skribenter på Northpower att förlusten beror på att Luleå hade med 7st SDHLdamer men så var det icke!
3st var med och alla är fd skadade som behöver matcher eller pågränsen att platsa i laget och behöver matchtid.

Men å andra sidan om vi skulle spela med bara SDHLdamer i hobbylaget so what? Vi är Luleå Hockey dam och eoner bättre än Apdamerna på alla plan världens bästa damhockeylag som vi är.
Bara att tugga i er det Apjävlar!

Man är stolt!
Skål ta mig fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, ja det är härligt att följa våra stenhårda damer och t o m att ha koll på hur det går för vårt hobbylag.

Härligt att se hur Apan, Norran och apsupportrarna lyfter fram deras tro på att allt vad våra hobbydamer vill är att jäklas med DamAPan:-)

Med tanke på alla artiklar och satsningar som ApPravda Norran gjorde den helg då de skulle "vinna mot Luleå" men torskade mot vårt damlag är man intresserad av vad de skriver nu.

Svaret är inget.

De skäms så mycket att de undanhåller fakta och inte ens resultatet - att Apan fick stryk av Luleås hobbydamer -igen! - har Norran vidarebefordrat till läsarna. Norrans journalistiska åtgärd "vi tiger ihjäl fakta".

Ha ha ha, det är så unket, så uselt, så bedrövligt och lika bedrövligt är det att alla vi - genom presstödet - genom våra skatter står för de medel som dårfinkarna i ApPravda behöver för att överleva.

Kollade även igenom Apans hela officiella plats på nätet och de gör detsamma: mörkar bort fakta och skriver inte ett j-a skit om matchen, inte ens resultatet - att Luleås hobbydamer spöade DamApan igen! - tar de upp. Men tabellen finns där och den visar att BurkaDamen drar ifrån DamApan i den lilla norrettan. Imponerande fin målskillnad BurkaDamen visar upp: riktigt offensivt, positivt spelande gäng det.

Läser ditt inlägg så pass sent att det är morgonkaffet jag har framför mig men det fungerar också, om än försenat: Skål, tammefan!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hej, är ny i boken men följt med ett tag, ävensom i andra böcker. Härligt med riktiga fans som följer sina lag, noterar i en annan närliggande stads bok att sandlådenivån är lägst av de lägsta. ”Vi är bäst, nä, vi är bäst av alla, tusen gånger bättre än ditt lag, vad du än säger så är vi bättre” ... känns igen från förskolan. Om det bara var barnsligt, så okej, men det är nåt mer, nåt med bokstäver skulle jag tro. Det verkar bara finnas två där och en halv till som supportar och administrerar. Inte mycket i en stad med genuint hockeyintresse. Nä, det är så att alla vettiga i den stan lämnar svamlet och pratar på andra ställen med andra serösa supportrar. Det finns även i den schtaan bra personer som aldrig skulle sjunka till den nivån - alltså lämnar man för att inte bli nerkletad av tramset. Att inte kunna föra en seriös diskussion med egna supportrar gör att intresset försvinner, därav bara två som geggar sinsemellan. Helst skulle man bara lämna dom åt sitt ensamma öde, det är nog besökarna som ger dom energi. Ödmjukheten i den boken är helt noll, respekten för andra är helt noll och kunnandet är detsamma. Ingen möjlighet att föra diskussioner där utan att slänga tårtor i ansiktet på varandra. Kul i början men egentligen bara tragiskt. Personligen så är derbyna en av de häftigaste upplevelserna vi får i hockeyluleå, ser gärna att de finns kvar. Grannklubben behöver dock reformeras annars kommer den att tyna bort i lägre divisioner, för mig vore det synd.

Vi leder nu serien vilket är en stor glädje, vi är inte bortskämda med det. Vi har ett lag som visar på karaktär, goda förberedelser och kvalitet i organisation, tränare och spelartrupp. Också otroligt impad av klacken, enormt engagemang, ger energi oavsett motståndare. Det är mycket att vara nöjd över just nu, jag slickar i mig så mycket jag kan medan det varar. Tror dock att det blir svårt att hålla topplaceringen hela vägen. Tätt i serien och varje match är viktig. Jag tror att Isac måste komma tillbaks för att vi ska bli vi en slutlig finalaspirant. Vore det förresten inte kul om vi mötte SAIK i kvartsfinal!

Gör paus där, återkommer senare om diverse saker!
Kommentera