Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930522

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, ja det är härligt att följa våra stenhårda damer och t o m att ha koll på hur det går för vårt hobbylag.

Härligt att se hur Apan, Norran och apsupportrarna lyfter fram deras tro på att allt vad våra hobbydamer vill är att jäklas med DamAPan:-)

Med tanke på alla artiklar och satsningar som ApPravda Norran gjorde den helg då de skulle "vinna mot Luleå" men torskade mot vårt damlag är man intresserad av vad de skriver nu.

Svaret är inget.

De skäms så mycket att de undanhåller fakta och inte ens resultatet - att Apan fick stryk av Luleås hobbydamer -igen! - har Norran vidarebefordrat till läsarna. Norrans journalistiska åtgärd "vi tiger ihjäl fakta".

Ha ha ha, det är så unket, så uselt, så bedrövligt och lika bedrövligt är det att alla vi - genom presstödet - genom våra skatter står för de medel som dårfinkarna i ApPravda behöver för att överleva.

Kollade även igenom Apans hela officiella plats på nätet och de gör detsamma: mörkar bort fakta och skriver inte ett j-a skit om matchen, inte ens resultatet - att Luleås hobbydamer spöade DamApan igen! - tar de upp. Men tabellen finns där och den visar att BurkaDamen drar ifrån DamApan i den lilla norrettan. Imponerande fin målskillnad BurkaDamen visar upp: riktigt offensivt, positivt spelande gäng det.

Läser ditt inlägg så pass sent att det är morgonkaffet jag har framför mig men det fungerar också, om än försenat: Skål, tammefan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ha ha amen broder!

Ja ApPravda är en styggelse, ett skämt i mediasverige hur de likt en megafon agerar nyttig idiot till Apan. Som en hejjaklack i etern helt utan skrupler undviker allt vad kritisk journalistik handlar om, inte ett ont ord om Apan inte en kritisk berättigad fråga ja man tar sig för pannan.

Att Apan gått tungt senaste tiden med torsk mot Luleå, Brynäs och uttåg ur CHL. Spetsvävningar som vägrar leverera och ett spelsystem ingen begriper och avstängda spelare boxandes på is och lokal.
I all denna missär finns då damApan som i november via segrar mot Luleås och MoDos hobbylag ledde serie före Lövendamerna får då all publicitet i Pravda för här minsan är en Apsektion som äger.
Well för 2 veckor sedan vann damApan hemma mot DaMoDo och jävlar vad det forzades i Pravda. Så till den milda grad att artiklarna låg kvar på Pravdas förstasida på nätet till nu i fredags....
Händer tydligen inte så mycket i Schtaaaan.
Kommentera