Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930525

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ha ha amen broder!

Ja ApPravda är en styggelse, ett skämt i mediasverige hur de likt en megafon agerar nyttig idiot till Apan. Som en hejjaklack i etern helt utan skrupler undviker allt vad kritisk journalistik handlar om, inte ett ont ord om Apan inte en kritisk berättigad fråga ja man tar sig för pannan.

Att Apan gått tungt senaste tiden med torsk mot Luleå, Brynäs och uttåg ur CHL. Spetsvävningar som vägrar leverera och ett spelsystem ingen begriper och avstängda spelare boxandes på is och lokal.
I all denna missär finns då damApan som i november via segrar mot Luleås och MoDos hobbylag ledde serie före Lövendamerna får då all publicitet i Pravda för här minsan är en Apsektion som äger.
Well för 2 veckor sedan vann damApan hemma mot DaMoDo och jävlar vad det forzades i Pravda. Så till den milda grad att artiklarna låg kvar på Pravdas förstasida på nätet till nu i fredags....
Händer tydligen inte så mycket i Schtaaaan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Och ÄNK-ligen kommer ApPravda Norran ut ur förnekelsegarderoben och erkänner att de fått stryk av Luleås hobbylag, IGEN!

Man ser ju av rubriken att nu har det brunnit till ordentligt i Apans konspirationshjärna. Men exakt vad de förvirrade nyttiga idioterna fått för sig - sedan de frågat ApPea om vad de får skriva - det vet ingen, för vem fan kan tänkas betala 99 kronor för att läsa eländet?

Tydligen var ställningen 1-1 men med 45 sekunder kvar av matchen satte Luleå både 2-1 och 3-1 :-) He he he he he....

Intressant att se av bilden att Apans damer tydligen fått träna med herrarna och att den assisterande lagkaptenen satsar på att lägga en jocke i ansiktet på Luleås dam. DamApan åkte dessutom på en game misconduct för en knätackling vilket ytterligare stöder uppfattningen att de tränat med herr-aporna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, visst tycker vi alla att en lokaltidning SKA ha en lokal anknytning men med det menar vi förstås att de ska följa och kunna laget bättre än självutnämnda experter placerade i Fjollträsk.

Och då talar vi om fakta och kunskap.

Inte Apsanningar dvs ljug som Apan tvingat alla lokala såväl blad som övrigt att hålla sig till. Den som inte förstått att sekten bestämmer över allt och alla - inte förstått trots att alla julgranar är släckta och alla barn är ledsna i ögat - blir hotade med att "värdegrunnnnnnnden ska drabba dem!".

På NorthPower där man återfinner många riktiga supportrar tycker de samma som du och jag och påpekar särskilt att ApPravda aldrig någonsin kommer med följdfrågor. Typexempel, när Apan torskat nio matcher i rad:

- Vad säger du om resultaten?
- Vi följer en plan.
- Jaha, tackar, tackar allra ödmjukast för att Herr Apa nedlät sig till att besvara min korkade fråga. Får jag kyssa edra fotsulor?

I fjolårets slutspel tog SeMer upp en artikel i ett lokalblad. Analyserade artikeln och förklarade att de s k "journalisterna" på bladet ljög från början till slut och sammanfattade det hela med att visst finns det sådant som man kan se på flera sätt men det här handlar om något helt annat, när en lokaltidning ljuger fullständigt i syfte att subjektivt "stödja" sitt lag på ett sätt som inte är ett dug bättre en en komplett enögd, svårt berusad ultrasupporter.

Det handlade om Apan, naturligtvis och Marklund och Savonen - de i särklass mest nedsolkade och insyltade - i jätterubriker med "filmbevis" skulle "visa" att Apan helt felaktigt drabbats av en felaktig utvisning. Det handlade om - objektivt nu - en apa som från blindside tagit sats från halva rinken och levererade en ful pååkning mot huvudet på en motståndare vars skalla dundrade in i sargen efter Apans överfall.

De nyttiga idioterna hade då en film från en vinkel där Apan såg ut att komma framifrån och inte bakifrån och därmed menade de köpta Apjournalisterna att "det var inte blindside, därmed skulle det inte vara utvisning, och allt VISADE att alla var emot den fina Apan".

Alla andra filmer av händelsen visade något helt annat och på SeMer visade man hur de nyttiga idioterna fuskat och klippt ihop för att söka ändra riktningen apan kom ifrån med 180°.

Jag har faktiskt - efter rejält intag av åksjuketabletter - sett igenom några "Norranpoddar" och det är riktigt eländigt. Där har de då "tagit ett snack" med någon apspelare, aptränare eller annat apanstruket och då flyger lögnerna som stekta sparvar ur munnen på dem, allt medan de nyttiga idioterna bugar och bockar och dräglar av beundran.

Nej, fy för den lede. Jag ska kräva att presstödet i syfte att tillhandahålla en objektiv nyhetsförmedling nödvändig för demokratin, får tillägget att de skitblad som bara ljuger självfallet inte ska få del av de skatter som du och jag betalar och som är enda skälet till att de där gulsvarta lögnarna kan fortsätta. USCH!
Kommentera