Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930547

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Och ÄNK-ligen kommer ApPravda Norran ut ur förnekelsegarderoben och erkänner att de fått stryk av Luleås hobbylag, IGEN!

Man ser ju av rubriken att nu har det brunnit till ordentligt i Apans konspirationshjärna. Men exakt vad de förvirrade nyttiga idioterna fått för sig - sedan de frågat ApPea om vad de får skriva - det vet ingen, för vem fan kan tänkas betala 99 kronor för att läsa eländet?

Tydligen var ställningen 1-1 men med 45 sekunder kvar av matchen satte Luleå både 2-1 och 3-1 :-) He he he he he....

Intressant att se av bilden att Apans damer tydligen fått träna med herrarna och att den assisterande lagkaptenen satsar på att lägga en jocke i ansiktet på Luleås dam. DamApan åkte dessutom på en game misconduct för en knätackling vilket ytterligare stöder uppfattningen att de tränat med herr-aporna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det tog ju bara ett drygt dygn innan den nyttiga idioten på ApPravda kommit på hur den pinsamma förlusten mot våra hobbydamer skulle bortförklaras.

Ja inte var det för att Luleå för dagen spelade en bättre hockey än apdamerna, nej Luleå var fuskigt ofina att komma med en bättre trupp än Apan fy usch och tvi.
Pravda krääääääääver att Luleås damer skall komma med samma lag som Lövendamerna spöade med ca 30-0 i höstas.
Ett lag bestående av 2 femmor knappt byxmyndiga småflickor ihopskrapade för att ens få ihop ett lag pga sjukdommar, skola och annat elände.
SDHL-damerna hade fullt upp med sitt eget seriespel och kunde inte bistå.

Intressant att notera är att i våras när Lövendamerna mötte DaMoDos hobbylag och vid vinst säkra kvalspel fick de möta ett DaMoDo med merparten SDHL-spelare och naturligtvis förlorade man och Apdamerna fick kvalplatsen istället. Klagade Pravda då?

Fortsätter Pravda förtalskampanjandet understödda av vissa närmast sörjande på Nortpower hoppas jag vi markerar ordentligt och skickar hela SDHL-laget till nästa derby.
Jag tror inte 30-0 räcker som slutresultat då, det vore väldigt roligt :-)
Kommentera