Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930598

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Näsan lämnar efter säsongen.

Den såg man komma men inte att han självmant skulle kliva av utan att ställa upp för förlängning, nej jag var övertygad att han inte skulle bli erbjuden förlängning vilket tydligen Apan har gjort (men fan tro på det, låter som en apsanning)

Att erbjuda kalkonen Näsan förlängning tyder på kaos delux i Apan, handlingsförlamning och brist på självinsikt vilket applåderas av mig :)
Bara de nu inte hittar någon kompetent det vore obra.
Hoppas på ett nytt magplask, varför inte CryBert eller Fläskis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Äsch, va fan! Jag som verkligen såg fram emot nästa säsongs värvningar som exempelvis Tony Mårtensson och andra dyra over the hillare som bara lattjar runt och skiter totalt i vilken klubb de tjänar enkla pengar hos.
Jag måste erkänna att jag faktiskt är förvånad över att apledarna hade det i sig att utföra ändringar istället för att bara stånga huvudet i betongen tills deras "dolda" förträfflighet visat sig. Att Näsan erbjöds en förlängning måste ju bara vara en lögn för att ge honom ett snyggare avslut väl? Till och med Grinbert (som de inte ens pratar förlängning med) har gjort ett bättre jobb än Näsan. Jag menar... finns det något SHL-lag som värvat i närheten av så kasst som apan?!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, att de skulle sparka Näsan kommer inte som en överraskning. Här i Luleåboken där vi talar sanning - och inte som i Apboken hylla nollan - har vi ju gång efter annan påpekat att Näsan köpt ihop ett fullständigt ofungerande lag med bara skyttekungarprimadonnor medan andra Apor vägrat komma tillbaka alternativt dragit för att slippa snål-Apans skambud samtidigt som Näsan öser pengar på latmaskar.

Men det räcker förstås inte. Näsan har till sin hjälp haft

• CryBert
• Mummelklockare

Två helt värdelösa snackare som tvärtom haft som effekt att folk undviker att komma till Apan. Dessa två nollor behöver ju sparkas fortare än kvickt och att CryBert får sparken efter säsongen vet vi ju, eftersom Apan vägrat förhandla förlängning med honom. Frågan är hur snabbt de kan bli av med mummelgubben då?

När det gäller huvudtränare hade Apan en gång duglige Anders Forsberg som var ett perfekt komplement till alla andra. Som erfaren NHL-scout stod han bakom rekrytering av perfekta spelare och iscensatte ett perfekt spel genom att lägga sig till med Rönkenhockey i försvaret vilket innebar att Apan för enda gången i sin historia fick ett försvarsspel. Och strålande lugn och saklig i båset, på presskonferenser och annorstädes.

Men ANders fick en kniv i rygg av medelmåttorna som ville stjäla äran som var hans.

Sedan körde de Apwallson och hävdade att han var duglig, fast han bara hade att sköta det självspelande piano som Anders hade initierat. Därefter plockade de upp Öberg som inte dög och sparkade honom. Vidare försökte de år efter år köpa till sig antingen Rönken eller Bulan men båda vägrade träna Apan. Till slut fick de köra utan huvudtränare och ass-nollorna skämde ut sig en hel säsong. Slutligen var det bara Tommy Dalton som kunde övertalas komma till Apan - Dalton hade då sparkats från två klubbar i rad - och Dalton försöker med sin hockey som fungerade på 90-talet men numera är passé.

Så, en jäkla massa skit i ledningen och allt behöver förstås ändras. På junissidan har de Marklund och Lundmark och Marklund, men de har mest gjort sig namn genom att idka kränkande särbehandlingar av pojkar så de duger knappast; för övrigt går ju junissidan uselt.

I apsektens "Samlade Apsanningar" hävdar de att Aplasse var bästigaste sportchef/GM någonsin och denne sitter numera på läktaren i Sibirien etc. Ska de köpa tillbaka denne? Ja, det hoppas jag. Han är nämligen komplett inkompetent. Apan påstår att Aplasse byggde ett vinnarlag men sanningen är den att det var Anders Forsberg som gjorde det, och sedan stal Aplasse äran av Anders. Det som Aplasse "tillförde" var stölder. Genom sena och återkommande telefonbelägringar av 12-13-åriga pojkar stal han talanger från Burkölen och Norrbotten och det levde de gott på ett tag. Men vi tätade ihop detta och stoppade APlasses stölder och han insåg att loppet var kört och drog medan han kunde låtsas ha varit "bästigast". När man ser på de spelarköp som Aplasse stod för under sina år - och undantar de som Anders Forsberg fixade - finner man att Aplasse köpte utav helvitte usel och snarast sämre t o m än Näsan.

Nej, Aplasse är ett uppblåst fiasko. Hoppas Apan tar tillbaka honom, så går det snabbt ned i Allsvenskan där de hör hemma.

Och när det gäller att få sig ett gott skratt är det bara att läsa vad Herr Aprunkare Sanny skriver: Nu borde Fläskberget utses till sportchef!

SANNY: Beskrivningen som Skellefteå skrev på sin hemsida passar väl rätt bra in på Jimmie va? ”Den nya organisationen innebär i korthet att föreningen ska tillsätta en sportchef med administrativ och sportslig bakgrund."

Fläskberget sportslig? Fläskberget administrativ?

Jag skrattar på mig!

Fläskberget är en garant för fusk, mygel, filmningar och fulspel och ska denne vara högste ansvarig för Apans hockey...ja, då blir det en rejäl kollaps och det snabbt.

Och så mycket som detta Fläskberget ljugit om allt och alla, ja det är väl det som Sanny syftar till med "adminsitrativ bakgrund" dvs ap-adminsitrativ dvs ljuga, ljuga och ljuga ännu mer.

Men det är klart, att med hänsyn taget till vad Apans ledning stått för under alla år, så passar ju Fläskberget som handen i den sexfingriga handsken.

Vi håller tummarna för att Herr Aprunkare Sanny får rätt. Låt Apan få Sportchef Fläskberget!

Sammanbrottet har börjat rejält och med Fläskberget vid ratten kommer kollapsen lika obönhörigt som när "benen försvinner" när någon nuddar landets meste filmarfuskare ful-Fläskberget.
Kommentera