Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930630

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Äsch, va fan! Jag som verkligen såg fram emot nästa säsongs värvningar som exempelvis Tony Mårtensson och andra dyra over the hillare som bara lattjar runt och skiter totalt i vilken klubb de tjänar enkla pengar hos.
Jag måste erkänna att jag faktiskt är förvånad över att apledarna hade det i sig att utföra ändringar istället för att bara stånga huvudet i betongen tills deras "dolda" förträfflighet visat sig. Att Näsan erbjöds en förlängning måste ju bara vara en lögn för att ge honom ett snyggare avslut väl? Till och med Grinbert (som de inte ens pratar förlängning med) har gjort ett bättre jobb än Näsan. Jag menar... finns det något SHL-lag som värvat i närheten av så kasst som apan?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jo, man hade ju sett fram emot Näsans kommande kanonvärvningar :-)

Kolla in nordkraft nedan, jag syftar till den videoblogg swikegård producerat på åtta minuter under rubriken "Ni tappade det, Apan...".

En extrem pekoral där han nästan kör CryBert-krokodiltårar för att förklara hur bästigast Apan var ett tag och när han ska förklara varför heter det "...det var CryBert och några till...och CryBert och CryBert och CryBert...".

Ja Gudars skymning: man tror det är en sex-årig flicka som förklarar hur mycket hon älskar My Little Pony, men det är tönten swikegård som förklarar att CryBert ligger bakom hela Apan. CryBert och Aplasse typ.

Jag tycker att det låter som en arbetsökarannons av swikegård. "Ni behöver ersätta Näsan med någon som...jag, fast han inte säger sitt namn. Vidrigt, töntigt, patetiskt.

Och även i ApPravda Norran går gråtvalserna höga.

"Hockeysveriges svåraste roll att besätta"?

Ja, du. Är det enkelP ni ska ersätta?

Annars heter det hockey-Sverige, illiterat, men extremt patetiskt att vrida upp tillsättning -ja, det heter så. Besätta låter...ekivokt - tillsättning av Näsans ersättare som något någon bryr sig om.

Tillsättningen av ny extra ordinarie reserv till Gullans gatukök vore mer spännande.

Men swikegård var snäppet mer patetisk, speciellt hans gnyende om hur bästigast CryBert ska vara - som ligger bakom alla framgångar - troligen genom att gråta på sig och hota med gruvan.

Till swikegård samma uppmaning som till Näsan: SNYT DIG, FÖR FAN, J-A SNYLTARE! Mannen som aldrig vunnit någonting tror att han vet bäst. Jaharrrru!
Kommentera