Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930636

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jo, man hade ju sett fram emot Näsans kommande kanonvärvningar :-)

Kolla in nordkraft nedan, jag syftar till den videoblogg swikegård producerat på åtta minuter under rubriken "Ni tappade det, Apan...".

En extrem pekoral där han nästan kör CryBert-krokodiltårar för att förklara hur bästigast Apan var ett tag och när han ska förklara varför heter det "...det var CryBert och några till...och CryBert och CryBert och CryBert...".

Ja Gudars skymning: man tror det är en sex-årig flicka som förklarar hur mycket hon älskar My Little Pony, men det är tönten swikegård som förklarar att CryBert ligger bakom hela Apan. CryBert och Aplasse typ.

Jag tycker att det låter som en arbetsökarannons av swikegård. "Ni behöver ersätta Näsan med någon som...jag, fast han inte säger sitt namn. Vidrigt, töntigt, patetiskt.

Och även i ApPravda Norran går gråtvalserna höga.

"Hockeysveriges svåraste roll att besätta"?

Ja, du. Är det enkelP ni ska ersätta?

Annars heter det hockey-Sverige, illiterat, men extremt patetiskt att vrida upp tillsättning -ja, det heter så. Besätta låter...ekivokt - tillsättning av Näsans ersättare som något någon bryr sig om.

Tillsättningen av ny extra ordinarie reserv till Gullans gatukök vore mer spännande.

Men swikegård var snäppet mer patetisk, speciellt hans gnyende om hur bästigast CryBert ska vara - som ligger bakom alla framgångar - troligen genom att gråta på sig och hota med gruvan.

Till swikegård samma uppmaning som till Näsan: SNYT DIG, FÖR FAN, J-A SNYLTARE! Mannen som aldrig vunnit någonting tror att han vet bäst. Jaharrrru!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Swikegård lir bara mer och mer patetisk. Nu påstår han att vad som gav Apan framgång v ar att Aplasse satt på läktarn och såg allt som inte var bra, sa till, och så fixade de det.

Vilket skitsnack! Aplasse var misslyckad junistränare i pite. Från det blev han misslyckad junistränare hos Apan. Därefter gick han över till att vara ansvarig för att ringa 12-13-åriga pojkar sent på kvällen med sitt "komse, komse, komse..." vilket var det enda han var riktigt bta på. Sedan fick han jobb i Schweiz som hälptränare och det slutade som väntat med fiasko och han fick sparken.

Nu sitter han på läktare i sibirien och andra ställen och ser "allt som inte är bra, säger till, och så fixar de det." Om man ska tro swikegård, vilket ingen gör.

Sanningen är den att swikegård inbillar sig att han ska få jobb som sportchef hos Apan, sitta på läktarn, och säga till "så här får det fan i mig inte vara". Och så ska han, som sportchef, se till att Apan snabbt som fan förlänger med polaren CryBert.

Jag vet inte vilken aprunkare som är mest borta i pallet. Swikegård? Eller aprunkare Sanny som tycker att Fläskberget är som klippt och skuren för jobbet.

Själv tycker jag att apmonstrumet ska söka. Han har ju utmärkta kvalifikationer. Han är nämligen lika värdelös som de andra. Dessutom har han sex fingrar på varje hand.
Kommentera