Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930647

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Swikegård lir bara mer och mer patetisk. Nu påstår han att vad som gav Apan framgång v ar att Aplasse satt på läktarn och såg allt som inte var bra, sa till, och så fixade de det.

Vilket skitsnack! Aplasse var misslyckad junistränare i pite. Från det blev han misslyckad junistränare hos Apan. Därefter gick han över till att vara ansvarig för att ringa 12-13-åriga pojkar sent på kvällen med sitt "komse, komse, komse..." vilket var det enda han var riktigt bta på. Sedan fick han jobb i Schweiz som hälptränare och det slutade som väntat med fiasko och han fick sparken.

Nu sitter han på läktare i sibirien och andra ställen och ser "allt som inte är bra, säger till, och så fixar de det." Om man ska tro swikegård, vilket ingen gör.

Sanningen är den att swikegård inbillar sig att han ska få jobb som sportchef hos Apan, sitta på läktarn, och säga till "så här får det fan i mig inte vara". Och så ska han, som sportchef, se till att Apan snabbt som fan förlänger med polaren CryBert.

Jag vet inte vilken aprunkare som är mest borta i pallet. Swikegård? Eller aprunkare Sanny som tycker att Fläskberget är som klippt och skuren för jobbet.

Själv tycker jag att apmonstrumet ska söka. Han har ju utmärkta kvalifikationer. Han är nämligen lika värdelös som de andra. Dessutom har han sex fingrar på varje hand.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag kan tyvärr bara hålla med dig om Wikegård. Jag gillar honom på många sätt men han klarar verkligen inte av att vara opartisk när det gäller vissa klubbar eller personer som han gillar eller ogillar lite extra mycket. Vilket vore helt okej om han bara stod för det istället för att alltid pracka på en sin högst partiska åsikt som en neutral åsikt.

Sedan får jag be om ursäkt för att jag varit lite dålig på att skriva på sistone, men har inte mycket ork kvar efter arbetsdagarna och privatlivet fått sitt nu för tiden. Knappt så jag har hunnit läsa här vilka julöl man ska inhandla inför julfirandet *skäms* :(
Jag vore hemskt tacksam om man kunde få en kort sammanfattning av vad som bör testas för att stå ut med hela släkten på julafton :)

På tal om öl, fast inte julöl, så hittade jag en riktigt god en på julfesten med jobbet. Nu var jag tyvärr så långt ifrån nykter (som sig bör) för att komma ihåg namnet men det var ett stort jäkla fiskmåshuvud på etiketten, 6,5 % och 33 cl flarra. Testa gärna den om du inte redan har gjort det. Ingen öl jag skulle dricka hela nyårsafton direkt, men jäkligt god att variera drickandet lite med :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Läser att fbk kickar Tomi Sallinen. Många intressenter då han i sin bästa stund kan vara en stor tillgång. Dock skadebenägen. Förstår om många klubbar är intresserade. Blir intressant att se vem som har störst börs. Har mina aningar...
Kommentera