Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1932358

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Highsticking ska ju av princip ha de flesta skottchanser för Apan och han har skjutit en j-a massa skott i matchen och han är jäkligt träffsäker, träffar vakten varje gång!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Otroligt feg domarinsats idag tyvärr. Satt också och tittade lite på Mora vs Apa och minst 50 % av alla utvisningar som Mora åkte på kan jag nästan svära på att domarna inte hade tagit i Fusklundahallen. Det är sån uppenbar skillnad på domarnivån för stackas Mora jämfört med fiskmånglarna. Satan så fult Värsta fullaget spelar dessutom...är det fjärde hjärnskakningen på tre matcher vi åker mot dem nu? Hur många matchstraff har de åkt på för det? Noll? Jag kan då inte komma ihåg något matchstraff som delats ut. Sedan försvarar sig den planstormade norrmannen med att Guter kunde väl gå efteråt så det var inte så farligt. Man börjar faktiskt tro att alla norrmän är korkade på riktigt.

Jag räknar med att det blir en rejäl överkörning av idiotlaget nästa gång vi möts i Delfinen, för att de fått 6 av 9 poäng med sitt oerhört tråkiga spel känns inte rättvist. 14 skott på hemmaplan och de pratar om att andra lag spelar tråkigt? Nu fick de ju tyvärr mål på i stort sett allt och lite till då varken Rubin eller Joel skakat av sig julglöggen ännu. Mina två hatlag är fortfarande Fusklunda tillsammans med Djurgården. Känns inte värt att hata Skeå då de ändå kommer åka ut inom högst 3 säsonger pga konkurs och primadonnerier.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Surt med torsk i Sveriges framstjärt men det kunde varit värre, vi kunde varit Apan och torskat mot bottenlaget Mora :-)
Annandagen blev rättså bra tillsist.
Kommentera