Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1932369

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Surt med torsk i Sveriges framstjärt men det kunde varit värre, vi kunde varit Apan och torskat mot bottenlaget Mora :-)
Annandagen blev rättså bra tillsist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jo, det var en liten tröst att Apan fick dyngtorsk av ett annat bottenlag:-)

Apan skjuter 52 (!) skott och gör 1 (!) mål. Tala om att vara urusla och det höga antalet skott beror ju på att de avlossar som kåta kaniner från omöjliga platser hela tiden - i stället för att spela sig till riktigt bra lägen.

De har inte spelar till att göra annat. Ingen av primadonnorna vill riskera frisyren och söka sig in i slottet och då blir det bara synliga långskott som normala vakter tar alla dagar i veckan och dubbeltar på söndag.

Sedan gnyr skit-Apan - "vi var ju så bra, vi ägde ju spelet och matchen"....*buhu*...

Störtlöjligt. APan äger ingenting. Inget annat än de två meterna av is närmast sarg, där de åker fram och tillbaka med sin pinsamma och trista variant av jo-jo-hockey eller handboll på is.

Och sedan sitter apmonstrumet Ossian och gnyr "otur, otur" - JAHADU! I match efter match efter match?

Jag känner mig som sergeanten i början av Platoon, när en rokkie träffats och ligger och dör i djungelnatten och gnyr och gnyr och gnyr, och han ser honom i ögonen och väser "EAT THE PAIN!"

Till Ossian säger vi detsamma samt "SÅ HÄR USLA ÄR NI!" Ett lag inköpt av en värdelös sportchef blir värdelöst. I modern hockey kan ett elitlag leva med någon enstaka primadonnor, under förutsättning att den levererar när den ska.

Apan har ett halvt lag av primadonnor, där Aaltonen efter halva serien gjorde första målet idag, medan andra latmaskar som highsticking lindström, möller, holloway, olimb, hedberg, alvarez m fl m fl åker omkring och försöker skydda frisyren.

Nej.

Det är inte otur när Apan förlorar.

Det är bara så att hockey kan ni inte spela.
Kommentera