Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1933911

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Exakt så ska dom hanteras, dom får all sin energi av de som går inpå deras sida och kommenterar och hetsar upp sig eller får kommentarer t.ex på vår sida. Dom ”de två genierna” kommer att dö sotdöden om ingen ”ser” dom! Så sorgligt, en SAIK-sida som var seriös skulle vara ett tillskott för HS. Det är helt otroligt hur ”poeten” tillåts uttrycka sig, och hur modereringen sker. Det måste helt allvarligt vara personer (om det nu är två olika) med psykologiska problem. Det är såna som ger sociala medier dåligt rykte. Finns det ingen Obersturmbannfuher som banna dom for ever. HS får dåligt rykte av dom och det borde städas. Polisanmälan vore kanske på sin plats, kränkande och diskriminerande lagbrott. Suck, om jag var Skellefteåbo eller supporter skulle jag vara skitförbannad, dom ger hela området dåligt rykte. NEJ, ISOLERINGSSTRAFF GÄLLER FR.O.M NU!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02, Rytter, Assar_L: Ja, frågan är hur vi bäst hanterar Apsidan.

När den tidigare var stängd, efter det att apmonstrumen uppfört sig så att olagligheter kom att utredas, hoppade tyvärr Sofos in varpå den kunde öppna. Han var ju också ett subjektivt monstrum, om än lindrigare än de två trollen, men han fanns sällan närvarande och gav ganska snabbt upp. Då var de riktiga apsupportraarna Blizzard och Knegare beredda att ta över ansvaret; två av de som skrivit mest på sidan historiskt, men liksom andra apsupportrar övergivit den platsen med anledning av de två monstrumens våldsamma påhopp på dem, eftersom de inte "höll med" om trollens galenskaper. Sofos stoppade den förändringen och nu har han sjäv utsett galningen Tant Barbrud som moderator och själv avregistrerat sig.

Och som alla vet: Tant Barbrud har förklarat att all skit som det värsta monstrumet lägger in kommer att accepteras som "poesi" medan Tanten kommer att eliminera/bestraffa alla som skriver något som inte är i sektanda.

Jag/vi har ju sett Tanten och det värsta apmonstrumet i full fart tidigare. På SvenskaFans fanns då två av de överlägset mest intensiva supportersidorna på nätet: Luleås och Apans. Apmonstrumet var den mest aktive och han skrev inte ett skit på Apsidan utan bara - under nicket Sten-Georg - på Luleåsidan. Men där öste han skit kontinuerligt och till slut dominerades sidan av hans påhopp på Luleås spelare, tränare, ledare, supportrar, ja t o m Luleå som stad och Norrbotten som län var mål för hans vilda attacker.

Samtidigt pågick den galne brännvinsjournalistens förföljelse av samma lag och landsdel och det blev helt enkelt inte acceptabelt längre. Vi svarade med konsekvent copy-paste av trollmonstrumets skit från Luleås sida till Apsidan och följden blev att också den saboterades. De flesta apsupportrar var överens om att Sten-Georg var en galning, men det fanns några - som t ex Tanten Barbrud - som konsekvent och frekvent försvarade och hyllade apmonstrumet.

Följden blev att båda sidorna dränktes i apmonstrumets skit och till slut ledsnade alla på att se idiotin frodas och alla lämnade. Två sidor som vardera hade 100-500 inlägg per dag - ibland mer - dog sotdöden och numera har sidorna max en handfull inlägg per år!

Utan näring dör trollen och Sten-Georg sökte sig till snackets Apsida, som då var väldigt obesökt, och började lägga in sin skit där. Efter någon tid hängde Tanten på och nu sitter de där och runkar apa.

Jag tror igen-kligen att Rytter har rätt: att det bästa är att se till att dårarna försvinner så att vettiga apsupportrar kan komma dit utan att förföljas och förolämpas av tvenne troll. När Apsidan var stängd strömmade de två trollen in på andra sidor och det tog inte lång tid innan de var avstängda på livstid på sida efter sida. Hade inte Sofos hoppat in, skulle trollen nu väl vara avstängda för gott.

Fördelen med Rytters tankar är förstås att syftet är att helt bli av med de tvenne dårarna och dessutom ge möjlighet för en normal hockeysida att växa fram för apsupportrar. Det vore fint om det lyckades.

Men när de nu sitter där och förstör sidan misstänker jag att de kan bli kvar länge, så frågan är om någon ids jobba för att de ska bli avstängda totalt? Antagligen det bästa att konsekvent rapportera det missbruk de pysslar med i så fall.

Jag har emellanåt haft längre perioder på ett halvt ett år då jag inte läst ett skit av vad apmonstrumen pysslat med och det har sparat mycket tid. Att analysera klubben och laget Apan och lägga ut fakta och sanning för att vederlägga de lögner som Ap-Pea och en del ytterligare har sådan förklärlek för att sprida - gärna som knivhugg riktade mot Luleå - kan jag ju göra ändå, även om jag skiter i det dravel och idiotier som monstrumen förorenar nätet med.

Så, ja, jag vet inte. Kanske jag skiter i att se vad de håller på, eftersom det är så meningslöst. Eller så gör jag det inte. Vi får se. Degersig.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02:

Förstår tanken bakom ditt inlägg och i normala fall med normala troll håller jag med dig, bästa är att svälta ihjäl dessa, men i detta fall tycker jag inte att dessa ska ignoreras, ser hellre att alla som inte accepterar detta beteende markerar att vi inte vill ha sådant på HS så åtgärder vidtas.

Deras bok stängde ner tidigare efter flera övertramp, det var ett misstag att öppna upp den igen och låta två skribenter fortsätta. Som jag ser det finns några alternativ,

1) Stäng ner hela boken
2) Stäng av de två trollen från HS så normala SAIK fans får en chans att ta över och göra en nystart
3) Utse en riktigt moderator som håller koll på sidan, ta någon opartisk från annat lag och se till att nivån höjs och håll de två trollen under kontroll.

Att bara ignorera dessa kommer endast leda till att inga nya SAIK:are vågar sig in där eftersom dom inte vill be förknippade med de två.
Kommentera