Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1934070

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaaa.

Som bekant har Apan kollapsat fullständigt och förfallet rinner ut ur alla sprickor och hål rämnat i apbygget.

De måste agera. Så, vad gör Apan när den måste agera?

KÖPER SPELARE FÖRSTÅS!

Nu köpte man ju Albin Lundin från Almtuna/Djurgårn förra veckan.

Men ett köpelag är ett köpelag och lever på att köpa, köpa, och köpa köpespelare.

Nu köper man Tim Söderlund från Frölunda.

Ni känner förstås historien. Tim gjorde en hygglig säsong för Apan i fjol, men vad fick han för det? Spela i en fjärdelina och förväntades ta allt skitjobb, medan primadonnorna som highsticking och Möller i "OS-linan" skulle ha alla levererande chanser, t ex ta varje PP, ha förmånen att stå och lata sig vid offensiva blå, för att vänta på smörpass från den underbetalda kanonmat som fått order av CryBert att göra allt skitjobb. Sådana som Tim.

Så han gjorde som t ex Martin Lundberg, Arvid Lundberg, Niclas Burström, Petter Emanuelsson, Einar Emanuelsson, Lucas Wallmark, Johan Forsberg med flera.

Han stack till en riktig klubb utan sektmentalitet där spelarna behandlas rättvist.

Tror dock inte att Tim blir långvarig i sektomgivningen. Nu har han inte lyckats under hösten i Fulunda och när Apan lade upp stålar efter stålar skrev han till slut på. Men till sommaren drar han säkert igen, kanske han och Swingerlika slår sig samman och letar upp en riktig klubb där de behandlas rättvist och juste.

Tim har lämnat Apan två gånger redan och därför sker det förstås snart igen. Så här startade han:

2011-12
Skellefteå AIK U16 U16 SM 3

2012-13
Clemensnäs HC J18 J18 Elit 19

2013-14
Luleå HF U16 U16 SM 6
Luleå HF J18 J18 Elit 18
Luleå HF J18 J18 Allsvenskan 10
Playoffs 3
Luleå HF J20 SuperElit 2
Sweden U16 (all) International-Jr 3

2014-15
Luleå HF J18 J18 Allsvenskan 5
Luleå HF J20 SuperElit 30
Playoffs 3
Sweden U17 (all) International-Jr 8

2015-16
Apan

Ja, som synes drog Tim från Apan redan som 14-åring och sökte sig så småningom till Luleås Hockeygymnasium och Luleå Hockey där vi utvecklade pojken till landslagspöjk.

Så Tim är alltså en produkt av talangfabriken Luleå Hockey, en spelare från våra egna led.

Varpå Apan slängde upp stålar och lovade honom glud och gröna skogar.

Men nämner aprunkaren uffebodin att Luleå utvecklat Tim? Nejdå. Den aprunkaren är ju allergisk mot att nämna Luleå. När han skriver om Isac Lundeström, Einar Emanuelsson m fl så talar han om "spelare från malmfälten". Det är också den aprunkaren som låg bakom att Hockeysveriges ende riktige journalist - enkelP - fick sluta på Hockeysverige och ersattes av nollor från Apschtaan som skriver hyllningsartiklar om Apans sämste spelare i stället för att skriva om hockey.

Men som synes trivs Tim inte i sekten där de dyrast inköpta primadonnorna får göra vad de vill, medan CryBert har specialutbildning av pojkar från blygden nere i gruvan där han mentalt hjärntvättar dem att lova ta hand om skitjobbet, medan de torkar CryBerts saliv ur ansiktet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gott nytt år Luleåkamrater! Jag kommer dra ner på mitt redan dalande skrivande här inne ännu mer. Hockeyintresset är större än någonsin, i synnerhet när det går så jäkla bra, men jonglerar 1,5-2 jobb samtidigt som man har det privata och köpte i dagarna en jäkla kul bil med bautastor motor som jag hellre sitter bakom ratten på än trycker på tangentbordstangenter :) Jag är säker på att diverse Mordortroll blir lyckliga över min frånvaro men vem fan bryr sig om ett bottenlags bittra supporters som snedriktar all sin ilska över sitt eget apkassa lag mot våran vackra klubb? Inte jag iaf :)
Kommer däremot att läsa här lite grann då och då så fortsätt dela med er av eran stora hockeykunskap, som består av så mycket mer än vårtiga dildos i tvåan och annat jäkla nonsens som är en del av mitt slokande intresse här på HS. Det gör mig däremot glad att se att Luleåsidan som alltid håller en så grymt hög och kunnig nivå.
Kommentera