Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1934075

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gott nytt år Luleåkamrater! Jag kommer dra ner på mitt redan dalande skrivande här inne ännu mer. Hockeyintresset är större än någonsin, i synnerhet när det går så jäkla bra, men jonglerar 1,5-2 jobb samtidigt som man har det privata och köpte i dagarna en jäkla kul bil med bautastor motor som jag hellre sitter bakom ratten på än trycker på tangentbordstangenter :) Jag är säker på att diverse Mordortroll blir lyckliga över min frånvaro men vem fan bryr sig om ett bottenlags bittra supporters som snedriktar all sin ilska över sitt eget apkassa lag mot våran vackra klubb? Inte jag iaf :)
Kommer däremot att läsa här lite grann då och då så fortsätt dela med er av eran stora hockeykunskap, som består av så mycket mer än vårtiga dildos i tvåan och annat jäkla nonsens som är en del av mitt slokande intresse här på HS. Det gör mig däremot glad att se att Luleåsidan som alltid håller en så grymt hög och kunnig nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Gott nytt år, Daddeh! Förstår och kommer att sakna dina kloka inlägg men uppskatta dem ännu mer då du har möjlighet.

Musiken ändras emellanåt i livet och vi dansar med men ibland blir en del viktigare och måste få tid. I bakgrunden finns ändå Luleå Hockey och sagan fortsätter medan vi hänger på och emellanåt kliver av något.

Tråden "Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet" trodde jag skulle bli en säsong lång, men resan fortsätter nu på sjätte året och det enda vi kan vara riktigt säkra på, är att vi kommer att nå vår slutdestination, men vi vet inte när. När det sker kommer vi alla att ha biljett för den längtade resan och förhoppningsvis hörs vi många gånger på väg dit, även om vi lite diametralt hoppa på så få gånger och hållplatser som möjligt;-)

Ha det bäst i övrigt och förstår känslan eftersom jag själv ibland tänker att det enda man behöver är en Eleanor och en öppen highway:-)
Kommentera