Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1937799

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Trist nog är vi tvungna att notera att supertalanghärvan inte är över.

Alla kommer väl ihåg de tragiska berättelserna om hur den person, som ApPravda Norran utnämnt till supertalang, varit ute på lokal i Apschtaan och sent på lördagnatten vevat runt och försökt dela ut jockar till kroggäster, vakter och poliser med följd att han fick finkas och sova ruset av sig.

När drevet kommit igång förklarade ApPea att "det blir en läropeng" samt besvarade han varenda fråga med "vi har vidtagit åtgärder" inklusive frågan "vilka åtgärder då?"

Det var pinsamt att se hur Apan lägger locket på i stället för att se till att saken klaras upp ordentligt.

Och än mer pinsamt att se hur ApPea - likt Bosse Ringholms fabulösa "Inga-Britt Ahlenius har sökt ett nytt uppdrag" - som en papegoja påstår att "vi har vidtagit åtgärder" vilket alla i brist på ytterligare information tolkar som rent skitsnack av aptyp.

Och nu kommer uppföljningen.

Åklagaren åtalar supertalangen för våldsamt motstånd vilket enligt lagboken, 17 kap. 4 § brottsbalken (1962:700) (BrB), har brottet våldsamt motstånd böter eller fängelse i högst sex månader i straffskalan.

Supertalangen själv vägrar erkänna att han gjort något.

Ja, det var fina åtgärder som ApPea vidtagit genom att rekommendera supertalangen att ljuga och vägra stå för det han gjort.

När Apan nu rensar i ledningen tycker jag det vore klädsamt om den som är chef för hela apsporten och ligger bakom alla apsanningar får klä skott och sparkas han med.

Gör er av med ApPea!

Då tror jag det finns förutsättningar för att den paralyserande sekterismen kan försvinna och vi får åter ett Skellefteå AIK som kan beundras över landet i stället för denna Apa som lyckats reta vänner att bli fiender och skälla ut lokala hockeyintresserade för att de avstår från medioker köpelagshockey i kombination med fiskdammsmångleri.
Kommentera