Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1938344

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Sopan Herr Moderatorn i Apboken, även känd som Kim Jong-Un, raderar alla inlägg som är aningen kritiska mot Apan. Det kan vara högst hockeyrelaterat och sakligt, det spelar ingen som helst roll. Det gäller att rensa bort oliktänkande och tysta kritiker...

Apboken, hockens motsvarighet till Nordkorea.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic:
Det som är roligt att han själv inte svarar utan det är den andra raketforskaren som skriver svaren och dessa inlägg låter han stå kvar!! Det bästa är nog tror jag personligen att totalt ignorerar dessa två herrar, de är så ensamma där så att de kör med flera egna konton så att det ska se ut som att det är fler där inne! Ganska skrattretande... :D
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Ja, det är verkligen en underlig plats där bara "Apan är bästigast" samt trollattacker mot andra är tillåtna, under påståendet att det handlar om poesi. Ett stort skämt, för att inte säga oförskämt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Slut på andra perioden och Luleå har spelat precis så bra som man önskat, men Warulfven har kommit åter till 3-2 genom att så en puck in på Luleåskridsko som studsade förbi Lassi.

Folkfest inför en fullsatt Delfin och ljuvligt spel av Luleå, man häpnar.

Ulfven som inte kan stå emot spelar fult eftersom det är enda möjligheten att stoppa Luleå: de har åkt på tre utvisningar men under större delen av andra perioden har det duggat av tillfällen då ytterligare ulfvar skulle ha utvisats, men nu har höjdhopparen stoppat visselpipan i fickan, troligen efter ett telefonsamtal från peter hejsanhejsan andersson som givit hopparen order om att nu räcker det.

Kanonskytten Fabbe har redan pangat in mål som innebar att Ulfvavakten fick ge upp och nu fick de ta in andravakten, mApKyss sållet svensson.

Skotten 15-6 i första perioden, 19-6 i andra perioden visar att Luleå totalägt matchen och det känns knepigt att Warulfven fortfarande målmässigt ska hänga kvar med bara 3-2-underläge.Knepigt, farligt, warulfverligt.
Kommentera