Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1938880

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Som jag fattar det har både foppa och fabbe utgående kontrakt. Luleå verkar fundera på att inte ge fabbe nytt kontrakt alltså. Skandal! Jag behåller mycket hellre fabbe än foppa om jag väljer mellan dessa två.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Småkollar St Louis-Ottawa delvis eftersom jag inte skulle ogilla att Ottawas vakt Craig Anderson olyckas och Anders får ta spaden. Men det känns obra att sitta och hoppas se en vakt olyckas, jag är ju djupt intresserad av vakter och vill alltid se dem lyckas.

1-1 efter 4-4 i skott för ett tag sedan och Blues mål på ett dragskott från blå i plockkrysset där Craig såg skytten hela tiden och liiite kritik från supportrarna. Sedan har perioden rullat på och St Louis har mer av spelet men inga ytterligare mål ännu.

Craig är ju NHL-vakt sedan 16 år (!) och Ottawavakt sedan 9 år, etta sedan 8 år så han är inte lätt att flytta på.

Men alla får lägga spaden på hyllan förr eller senare och Craig fyller 38 år i år.

Personligen ser jag gärna att Ottawa får in mer Nilss i vaktandet. D v s att Anders-son utvecklas till Anders-Nilss-on:-)

Nåja.

Jag kan acceptera att de delar på matcherna, fast för att Anders ska erbjudas en förstaspade krävs att han får ta en majoritet av matcherna en säsong och visa att han håller.

Personligen anser jag att denna NHLs inställning till vakter är omodern och något som laget förlorar på. Men det krävs att något lag går först och visar det.

1-1 efter en period, 11-6 i skott för Blues.

Andra perioden snart.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Mmm, vi har ju haft många original Luleåspelare som varit klubben trogna i många år. Fabbe hade ju sin utflykt till Fulunda men annars har han ju varit bara vår.

Sådana spelare är ju viktiga och t ex landslagsjanne blev ju kvar fast han tappade i styrka sista åren, men när Osten planerade för att janne skulle tackas av blev det ramaskrin från alla håll och kanter och han fick ett år till där han spelade in lill-Nisse som ersättare. Det var fint.

Så länge man bidrar bör vi förstås ha ett extra tålamod med våra trotjänare.

Och när det gäller Fabbe - han har ju utvecklats till rena skyttekungen! Kan vi hoppas på en lina i slutspelet med Fabbe-Connolly-Limpan kanske?
Kommentera