Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1939375

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Vombat: För några år sedan var ju Jensen i fin omgivning och levererade poäng så det stänkte om det. Sedan tycks han ha diskuterats alltmer i pölserliga kretsar och nu är det alltså färdigt för vidareskeppning.

Tidigare var det ju Aftontrasans Ros som hade som specialitet att belägra agenter och sportchefer per telefon för att därefter sprida sanna och osanna rykten om övergångar. På senare år är det framför allt Mr Madhawk som tagit den uppgiften.

Nu får vi först Aftontrasans Ros-besked där agenten Gunnar Svensson förklarar att "Skellefteå, Malmö, Pungen och HV är beredda att ta Jensen direkt.

Därefter kommer Sexpressens Madhawk-besked om att Malmö, Pungen och HV dementerar att Jensen är aktuell för dem.

Vilket innebär att bara Skellefteå är kvar och vi väntar oss att de kommer ut offentligt på hemsidan med informationen när som helst. Enda frågan är väl om det blir Näsan, som ger beskedet eftersom han formellt är ansvarig säsongen ut, eller om Lill-Nisses farsa - som ska börja prya på sitt uppdrag från slutet av januari - står för det.

Skellefteå har förvisso ett stort problem eftersom lagbygget saknar tillräcklig kraft på centersidan och har lagt för mycket pengar på målfarliga vingar. T ex tog det två säsonger innan de insåg vad förlusten av slitvargen Axel Lindholm betydde för Möller-Lindström och tycks ha tänkt "det är bara att flytta upp en junis så ordnar det sig" och så har man försökt med framför allt Linus Lindström - vilket inte alls fungerat - och på senare tid köpt in Albin Lundin som inte heller han kunnat bli en ny "Axel" förstås.

Diskussionerna nu tycks gå i riktning att Jensen ska axla axel-rollen. Är han en passande spelare för det?

Jag vet inte. Har sett för lite Pölsa för att förstå vad han kan och i vilken omgivning han fungerar bäst. Tror inte att han är "Axel-typen" vilket förstås inte hindrar att han kan bli en ny passande typ - kanske t o m ännu mer effektiv än Axel i den omgivningen?

Det vore förstås mindre bra besked för klubbarna bland topp 10 i SHL...
Kommentera