Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1941881

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Två poäng efter den här insatsen får vi vara mycket nöjda med. Luleå fick inte riktigt till något spel idag. Inte Malmö för den delen heller. Ändå hade båda lagen en hel del chans men både Lassi och Alsenfeldt/Torpet var mycket bra.

Svårast för Luleå att vi fick spela box i 10 minuter - en halv period - och allvarligt talat tycker jag det var en rätt snäll och juste match och borde knappt varit någon utvisning, men gröningen hittade som han alltid gör en massa på Luleå genom att t o m ta ut Lulespelare, när det var Malmö som skulle haft utvisning.

Jahaja. Hygglig insats av Luleå trots allt men nog ska vi kunna vara mycket bättre än så här.

Två poäng är ändå två poäng och det tackar vi för:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: 4 av sex möjliga poäng under Skånetrippen, jo jag är nöjd riktigt nöjd över det.
Lassi stabil och Gunler GWG, livet är underbart!
Noterar att apförvärvet Jensen visade sekttakter och lär bli avstängd gissningsvis 5 matcher återfallsförbrytare som han är.
Kan inte dölja min rena och sanna skadeglädje :)
Som grädde på moset torskade röde Roger och kaffelaget från Karlstad, det var en bra kväll.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi behåller faktiskt serieledningen två dagar till!

Nästa omgång kan Warulfven inte gå förbi - 4p efter - och inte heller Fulunda - eftersom de inte spelar (äntligen försvinner deras en match mer spelad) - man nu är det Djjurgårn som har cahsnen. Djurgårn möter Timrå och har alltså en god chans gå om oss, om vi förlorar och eftersom vi möter vårt bogeyteam Pölsan så...

Luleå HF - Brynäs IF
Mora IK - HV 71
Färjestad BK - Örebro HK
Timrå IK - Djurgårdens IF
Rögle BK - Växjö Lakers HC
Linköping HC - Skellefteå AIK

Vi får vara nöjda ändå med att ha vunnit 4p i Skåne, även om spelet inte varit så väldigt upplyftande.

Trevligt också att Apan - efter att ha haft årets flyt och fått 2p av Öret fast det skulle ha varit 0 - nu fick se att svinhugg går igen genom att få stryk av Röglet. Apan hade råflytt igen när brottslingen-supertalangen tappar en straffpuck som ändå rinner in, men 26-40 i skott tyder på att Röglet spelade ut Apan som till slut inte kunde stå emot.

Supervärvningen Jensen har ingen sett ännu men nu utmärkte han sig genom matchstraff för checking to the head. Har inte sett det där, men låter som en avstängning att vänta....
Kommentera