Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1941911

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar publiksiffran i Aparenan 3886 wtf!
3886 i en hemmamatch direkt efter löning och med ett lag som går som tåget..???? Är hockeyn död i Schtaaaan?
Har Apbefolkningen hittat ett substitut bland vinteridrotten i Apschtaaaan?
Curling? Vintersim? Skoteråkning? Kast med liten boll?
Vad fan har hänt?
Eller är man bara less på hur Tommy Dalton ollat den speediga Aphockeyn och infört styrspel, bisvärm och sarg ut?
Tror det är hela sanningen!
Nä fortsätt ”stanna hemma idioter” och spara pengarna till någonting kul i sommar :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, ja folkfesterna i Apschtaan kommer av sig, när de inte ens har fiskdamm att locka med. Det ska bli kul att höra deras bokslut i juni, efter alla tomma läktare och rikliga köpespelarköpfest av Näsan.

Läste lite på apkraft för att hröa vad supportrarna säger. De anser att apan varit kass mot både Öret ocg Röglet och förtjänade inte en enda pinne. Spelarna har lagt av igen emd att frösöka, och alla är bekväma efter sargerna.

För övrigt tycker jag att Luleå ägde sönder Apan totalt, som bara vann efter ett typiskt fusk av Fläskberget, följt av några slumpmål just därefter.

Så jag undrar: är Apan så bra, igenkligen? deras lidnerska knäpp efter nyår kanske bara var dödsryckningar som överraskade oss andra och vi släppte några pinnar.

När det gäller jensen har supportrarna redan omdömet klart: lika värdelös som de andra primadonnorna. Tydligen satte han en riktigt ful armbåge i huvudet på luleutbildade, duktige Zaar och som återfallsförbrytare vänder med all säkerhet en massa matchers avstängning nu, plus kommer böterna att visa hur mycket Näsan betalade för köepspelaren jensen.

Om nu inte swikegård och sanny skrattar "he he, den jensen, den jensen..." och ger den helt inkopetente christer "det var spark!" lärling att INTE rapportera till disciplinnämnden. Fast det tror jag inte, de släpper väl aprunkeriet nu när polaren CryBert fått sparken?!
Kommentera