Luleå HF

115822 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1942575

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå får PP som ej resulterar, bl a eftersom Sondräll är back vid blå och har all möjlighet i världen att passa puck rätt, men väljer i stället att slå pucken 2 meter bakom en fri lulespelare vid sargen. Varför? Varför? Varför? Sondräll? Det är ju inte första gången, precis, snarare mer regel än undantag.

Det hela leder till att luleå får svårt att hålla kvar puck, men det ordnar sig uppe vid arg och blå tror man - fast då är det Sondräll igen som ska ta den och hålla den kvar - men väljer att slarva ut den.

Det hela leder till att Pölsan vaknar och har ett jäkla tryck mot vårt mål, där Rubin gör massor av fina räddningar, men Lill-Nisse är tvungen att ta en utvisning, varpå Pölsan fortsätter trycket. Vi reder nästan ut hela boxen, men så har Pölsan tur - slår ett hårt skott ovanför målet som studsar tillbaka i helt fel vinkel där det bara står en Pölsa och petar in 1-1.

Luleå fortsätter vara paralyserade medan Pölsan har växt tre-fyra nivåer och strax efteråt pangar man in 1-2.

Och allt började med att Sondräll drällde, tycker jag.

Det är fan dags att bänka Sondräll nu. Han har lön och uppför sig som vore han en stjärna men spelar bara som ungefär sänket Gunnarsson gjorde under tre säsonger för några år sedan, medan han gav intervjuer och förklarade att han skulle bli NHL-spelare...numera lirar han i Allsvenskan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Pölsan kontrar 2 mot 1 och en snygg frispelning bakom ryggen följt av ett direktskott i mål för 1-3.

Perioden började mer öppen och efter Einars 1-0 trodde man att Luleå skulle komma.

Men större delen av perioden har vi därefter varit helt utspelade av Pölsan som kämpar emot oss och släpper inte till något, men kontrar gång på gång och har då full lekstuga i vår zon. Hade Rubin varit något svagare kunde Pölsan satt dubbelt så många mål.
Kommentera