Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1942780

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Det är ofta vid sådana tacklingar på oförberedda som det först blir mot axel och sedan axel/hjälm mot huvud, varpå swikegård och sanny brukar yla heads-up, och allt sådant.

Det man kan konstatera är dock att Blomqvist överfaller en spelare som inte alls har puck, dundrar in i honom från blindside och fäller honom till isen.

Jag tycker inte att det är riktigt regelmässigt?

Hittar de på repriser att blom-hjälmen träffar huvudet på Kovacs är det väl nog för avstängning. Personligen tycker jag han ska stängas av ändå, eftersom det fega påhoppet på en icke förberedd, ej tacklingsbar betyder att denne kan kastas till is med hjärnskakning mot is som följd.

Disciplinnämnden får gärna inleda med att förklara att de ser det hela som ett identiskt och återfallsmässigt beteende samt stänga av lärlingen också, som inte rapporterade samme överfallstyp för det våldsamma angrepp som hållit Grana borta med hjärnskakning 9 månader snart...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag.vet inte...svårt att stänga av spelÅre om det visar sig vara en tackling som träffar axel. Då lär han klara sig.

Jag håller med dig. Den är mot reglerna så klart och en tvåa hade ingen protesterat mot.

Tror och hoppas Kovacs klarade sig fint. Nu håller vi tummarna för att han åker hem efter matchen och inte får för sig att åka rally med bilen.
Kommentera