Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1943511

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Warulfven lyckades snubbla in 3-2 i slutminuterna och gick därmed upp i serietopp. Luleås tabellställning beror på våra poäng idag:

3 poäng - #1
2 poäng - #2
1 poäng - #3
0 poäng - #4 (passeras också av HV, om de spöar Fulunda)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ojoj, idag har vi bättre flyt och hela 2-0 flöt in. Känns som att vi i många perioder varit minst lika bra speciellt i första period mot Apan, Warulfven och flera, och sedan inte fått någon utdelning alls och plötsligt vänder det på oflyt.

Luleås lagspel där alla bidrar med fart och vilja innebär att vi tämligen neutraliserat DIF när de vill gå till attack, samtidigt som att Djurgårns försvarsspel är oväntat stillastående och inte så koncentrerat kring central box i slottet, som vi övriga lag. Men följd att vi lyckats komma igenom många gånger i anfallszon.

Tror att Djurgårns sömniga spel ändras efter paus. De kan definitivt vara mer bestämda i försvaret och betydligt skickligare i anfall när de släpper loss. Men det är lite att vi opassar Djurgårn, som många andra lag opassar oss...

Just nu har vi faktiskt återtagit plats 1 i en live tabell. Medan Apan ligger under med 0-2 hemma inför säkert minst hela 2000 åskådare, plus en massa tomma stolar som också har betalt biljett och tittar på.

Man får vara glad så länge det varar...
Kommentera