Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944003

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ingen har väl glömt den u16-match i december där två 15-åriga Apor begick fula överfall på MooDooister.

PojkApans tränare gick offentligt ut och förklarade att om inte förbundet stängde av hulligarnerna 7-10 matcher skulle han själv göra det. Varpå drevet la sig.

Vi är ju vana vid att Apan servererar apsanningar för att nå fördelar och därefter skiter de i att stå för vad de sagt, när ingen märker det längre. Så jag har bevakat pojkapans matycher och kan nu konstatera att de spelat 6 matcher efter eländet - och de två utpekade hulliganerna har INTE fått spela dessa.

Därmed lägger jag ner bevakningen men vill ge en honnör till PojkApans tränare Johan Karlsson som visade sig vara en man som det går att lita på. Bra gjort, Johan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Han blir inte gammal i den klubben! Killen saknar helt värdegrunnnnddd!! 😂
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det finns ett stort antal aprunkare på Hockeysverige, som varit del av spridningen av de pinsamma uppfattningar om hur bästigast Apan varit.

Nu har en av dessa skrivit en halv hyllningsartikel om Tim Erixon "som snart kan bli den svensk som har flest matcher i AHL".

Sanningen är följande. Tim är son till APans enda igen-kliga NHL-export innan senaste åren; brunkaren janne erixon som lyckades lira hela tio säsonger för rangers för bortåt trettio år sedan.

Apan förblindades av arvet och släppte tidigt in Tim som fick lira i SHL redan 2008-2009 och en kass scout lurade då Calgary att drafta honom redan i första rundan 2009.

Sedan åkte Tim över till NHL och som följd av den kraftigt överdrivna draftingen fick han försöka i NHL men det gick inte. Han skeppades vidare och fick försöka i hela fyra NHL-klubbar men de insåg som regel efter 10-20 matcher att det var hopplöst. Han skärpte sig aldrig och räckte inte alls till.

Sedan har han hankat sig fram i AHL, med visst besvär. Gått från klubb till klubb, ofta sparkats och fått mygla sig in bakvägen och hållit sig kvar.

Varför? Han kommer aldrig mer att få spela i NHL vilket kanske t o m han själv begriper och så j-a bra betalt har han väl inte att det är något värde i att lira kvar i skitligan AHL för resten av karriären? Trots att han ryktesvägen tycks ha en extremt överdriven uppfattning om sin egen förmåga. Känns snarast som en missbrukare som inte kan lägga av med dårskaperna för att skaffa sig ett vettigt liv.

Till Apan tycks han inte vilja återvända eftersom han är "NHL-stjärna" och frågan är väl vad han skulle tillföra? Troligen skulle han bli en extra Ahlm, typ.

Jo, visst vore det på sin plats att Hockeysverige skriver om Tims s k karriär, men mer för att belysa hur sned rankingplacering kan vara för att pronostisera kommande karriärmöjligheter och att en viss del av högt rankade kapitalt misslyckas. Det hade varit bättre journalistik än att snöa in på honom som en "blivande svensk rekordhållare i nordamerika"....
Kommentera