Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944509

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hockeysveriges kollaps.

Ja, det har verkligen gått utför med stormsteg. När robert pettersson startade hockeymagasinet seglade det upp som en strålande informativ plats, där hockeyintresserade kunde få riktig information i stället för den skit som självutnämnd expertis i media sörjade ut. Men robban bortintrigerades, och magasinet blev till dravel.

Därefter blev han som enkelP en gigant på Hockeysverige, men har nu bortrationaliserats även där och Hockeysverige har senaste året fyllt på med diverse dravel bara, och eftersom en hel del av de som där nu skriver har "Apbakgrund" har hela platsen - förutom ett generellt förfall - hemfallit till en massa skit med Apkoppling. Numera börjar det likna ApPravda Norran med sina ogenerade hyllningar av allt apigt, med lånta fjädrar.

Någon som lirat ett fåtal matcher för Apan innan han räddat sig och dragit, hyllas in absurdum med rubriker i typsnitt 320 som "FD Apspelare gör succé" när han lyckats med något.

Usch och bläh!

Men Hockeysverige börjar bli detsamma alltså. Häromveckan satt en i Apschtaan boende fd misslyckad hockeyspelare, numera "skribent" på Hockeysverige och skrev en jättehyllningsartikel av sin polare sedan barndomen Adam Pettersson. Bakgrunden var tydligen att denne hade komplett misslyckats hela säsongen och spåret man skrev om var typ "hur j-a kul det skulle bli om han öste in mål"...

Otroligt!

Nu kommer nästa hyllning. En jätteartikel (länk) om en f d apspelare som försökt i NHL men misslyckats - i år har han lirat 34 matcher i NHL och bara fått ynkliga 2 matcher med NHL-bottenlaget Colorado, men nu har de lite skador på backar och som vanligt i NHL plockar man då upp lite reserver från farmarlaget i AHL. Så det troliga är förstås att denne - Anton Lindholm - får sitta på läktaren som reserv, eller eventuellt hoppa in med marginell speltid någon match, innan Colorado fått tillbaka sin ordinarie backar varpå ex-Apan skickas ned till sin nivå - AHL - igen.

Men jättehyllningen på Hockeysverige över "framgången" som ska han nu bli nästa Erik Karlssson... det är patetiskt att se.

Man kan exempelvis fråga sig varför - om nu Hockeysverige kände för att skriva en hyllningsartikel över en back som håller på att slå sig in - de inte skriver en hyllningsartikel om Christian Jaros, en produkt av Luleå Hockey som slagit sig in i Ottawa på ett härligt sätt och beundras och hyllas av supportrar, medspelare och tränare för sin härliga fysiska och hockeyskickliga spelstil både defensivt och offensivt, vilket han visade upp i Luleå Hockey ett antal säsonger innan han tog nästa steg. Ett riktigt steg alltså, inte ett låtsassteg som Lindholm, som snart kommer hem med svansen mellan benen och möjligen kan tänka sig att lira för Apan och inte Läjkers; förutsatt att CryBert hunnit försvinna.

Hockeysverige har ballat ur. De kommer bara att klara sig så länge de lurar folk att trycka fram skit för att generera annonsintäkter, sedan havererar skiten. Och ett flertal aprunkare blir arbetslösa igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Vet du om han skriver fortfarande eller om han helt lämnar media?
Kommentera