Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944549

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Vet du om han skriver fortfarande eller om han helt lämnar media?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Tjeckerna spöade Tre Kronor i Färgburk Games.

Inte speciellt förvånande, när man släppt in en Apspelare och har tillgång till fyra lulespelare men bara släpper ut två av dem på match.

Grönborg bänkar väl apan nästa gång och ökar på lulerepresentationen så vi har någon chans, även om det nu blir betydligt svårare, mot ett KHL-bemängt ryskt lag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Du menar enkelP? Nej, såvitt jag vet inget skrivet av honom sista året men skulle någon ha upptäckt honom någonstans tas tips emot med stor tacksamhet.

enkelP kunde man lita på. Skrev han något var det så eftersom han var mer noggrann med fakta än någon annan och låg inne med en massa kunskaper som andra inte hade. Vidare hade han ofta kreativa infallsvinklar och såg saker på sätt som vi andra inte hade funderat över ens.

Plus att han inte drog sig för att skälla ut vem som helst som förtjänade det.

Jag vet ju att många var sura på honom eftersom han i kommentarerna efter de artiklar han skrev gärna sågade de han ansåg förtjänade det efter noter. Plus, påstod de, att han tog bort frågor han inte kunde svara på. Själv såg jag inte direkt det där, annat än att han kunde servera en kommentar med illa dolda pikar till folk vilket var både underhållande och onödigt.

Men hoppas att han tar upp hockeypennan någonstans. Ingen har kunnat fylla hans plats och om något är hockeymediascenen sämre än någonsin.

Jag saknar vidare en sådan som Lasse Anrell; en kille som både kunde skriva om fakta och dessutom om känsla och upplevelse på riktigt. Något annat hade man förstås inte väntat sig av en som håller på Hammarby:-)
Kommentera