Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944573

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Tjeckerna spöade Tre Kronor i Färgburk Games.

Inte speciellt förvånande, när man släppt in en Apspelare och har tillgång till fyra lulespelare men bara släpper ut två av dem på match.

Grönborg bänkar väl apan nästa gång och ökar på lulerepresentationen så vi har någon chans, även om det nu blir betydligt svårare, mot ett KHL-bemängt ryskt lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
SS/Wolf/Vombat: Bli nu inte så jävla butthurt ni MSSK/LHF vurmare 😘😘 bara för att man skämtar om att ni köpt ett helt damlag!!! :D

Jag tycker förstås att det ni gjorde var fantastiskt fint gjort! MSSK hade förstås gått i graven om dom inte hade tagits upp i eran organisation och namnet är väl kvar pga. att LHFs renodlade damlag spelade/spelar i hockeyettan och vad jag vet aldrig någonsin spelat i nån riksserie/SDHL. Och vart får ni att Ske vart till frågade? aldrig någonsin hört det rycktet utan jag är rätt säker på att det bara var Luleå som dom frågade.
Jag kan inte mycket om hur LHF har behandlat sitt damlag före MSSK/LHF men vad jag vet har dom väl mer eller mindre alltid kommit sist i norra damettan så nån större satsning har det nog inte varit tidigare MEN... allt det ändrades då MSSK kom in i bilden och en större satsning på damhockeyn har väl aldrig gjorts i Sverige? vilket inte är en dag försent! eller hur?

Men bli inte så hysteriskt kränkta bara för att man skojar lite om det! lite av poängen med skämtet var att de pratats mycket om "ANOR" och annat och det laget som står på isen är ju en aning "uppgraderat" än vad som stod på isen sista säsongen MSSK spelade.

Jag tror inte det finns nån som tycker illa om MSSK/LHF sattsning och den maskin som plöjer genom deras serie, finns inget lag i serien som har nån chans och är ganska likt Skellefteå när vi var som bäst och tog dubbelguld! det ända som kan fälla dom (vilket redan har hänt) är att dom får hybris och fäller sig själv i nån final.

Ha nu en trevlig helg och njut istället av framgångarna :)
Kommentera