Luleå HF

89186 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1945014

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket diskussion om Anders bland Ottawas supportrar nu. I stort sett alla vill förstås satsa på honom men frågan är hur. I skrivande stund tänker flera något år bara, medan andra menar att fortsätter han imponera som han gjort kniper något annat lag honom på ett längre kontrakt i så fall och lutar mot att förbereda ett längre.

Grejen är den att det är vakter som blir UFA och kan avtala med nya klubbar innan juli och många av nedanstående lista över sådana vakter kommer förstås att göra det.

Listan är inte helt färsk. Eftersom ANders levererat mäktiga >95% i snitt senaste sju matcherna har han förstås klättrat rejält och delar andraplatsen bland ovanstående. Ser man på hela listan över NHL-vakter har han också klättrat förbi hela gänget svenskar (förutom Lehner förstås, som är bäst i NHL) och är nu uppe på #12 bland NHL-vakter överhuvudtaget, räknat på de som lirat 20 matcher eller mer som Anders.

Övergripande och överlägset bland tillgängliga vakter är förstås Lehner och se så jämförelsevis lågt ersatt han är! Jag tippar att han får ett långt avtal med Islanders nu.

Lustigt att tänka sig att Robin gick från Ottawa->Buffalo->Islanders, medan ANders gjort den motsatta resan.

Nå, vore jag vakt skulle jag nog föredra klubbar i typ California eller Florida och liknande, med tanke på väder och annat.

Men helt klart är att försvarsspelet ser väldigt olika ut från klubb till klubb och nu spelar Anders i en klubb som tycker jag passar honom rejält bättre än alla andra och jag ser gärna att han blir kvar i Ottawa nu.

Vi får se.

Han har gjort en fantastisk inledning men nu gäller det att hålla i fortsättningsvis.

Skitkul som fan tills vidare och tänk om han blir kvar och Filip kommer upp också:-)
Uppladdat:

450x192-skarmavbild-2019-02-10-kl-212235.png

+1
Kommentera