Luleå HF

89280 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1945138

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Que vadis, Apor?

Ja, Apan fick ju en hockey-Lidnersk knäpp och efter nyår började de vinna och ta poäng sedan Möller fått fart på primadonnorna.

Men när de mötte oss hängde de inte med alls, även om de vann på fusk sedan Fläskbergets ben försvunnit. Och sedan gick det sämre: knapp vinst mot Öret på straffar, torsk mot Röglet och bara en vinst av två i B2B mot Pungen.

Och vad händer nu, när primadonnorna kunnat slappa tio dagar till?

Är det ett lag i harmoni?

Med åtminstone CryBert sparkad, troligen också mummelklockare och vidare har alla insett att Tommy Dalton måste bort, men svårt eftersom Näsan lurades att skriva kontrakt med honom för fler säsonger.

Med högste chefen på väg att avgå, med Näsan sparkad och en amatörtränare för pojklagshockey ska få bara över hockeyn?

Vidare en supertalang som åker på avstängning och böter såväl på isen som utanför.

Fortsatt en supervärvning som är totalt osynlig två matcher innan han lyckas bli avstängd sex matcher efter en ful armbåge, som han försöker ljuga bort.

Dessutom psykbrytet som varit borta fler matcher och påstår sig vara skadad fastän alla inser att den skadan, den sitter mellan öronen.

Storvärningen Anton Lundin lyckas visa att han - som väntat - håller allsvensk nivå som bäst.

Och så olyckan Ahlm som inte gör någon glad men som får vara kvar trots att han inte kan spela hockey, men är från blygden.

Vi hoppas vidare att de kör backparet Djuse-Pudas, som sprider misstagen mellan sig eftersom de uppenbarligen ogillar varandra starkt.

Och i mål - en mannekäng som efter några normala matcher är åter i skymundan, mest engagerad att bevara frisyren kompletterad av en vakt född i Apschtaan men utbildad av andra och inget att hänga ii julgranen.

Ja, tusan hakar, anfäkta och anamma. Hur ska detta hopkok, kompletterat av skyttekungar som Aaltonen, Holloway och andra primadonnor kunna fixa detta?

Svårt att tro.
+1
Kommentera