Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945700

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Björnens lek med råttan. 5-0 nu och 21-2 i skott i 2:a perioden.
Man börjar förstå varför Pea inte vill få upp apdamerna i SDHL och tvingas se ett lag i Apdräkt bli förnedrade av Luleå
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu har DamGården 0-2 på DamPungen. Lite oväntat. Skulle gårdarna vinna den kvarten får ju Luleå DamGården i semi.

Blir i så fall att vinna mot båda Stockholmslagen, ungefär som vårt herrlag haft som fin vana under åren att göra i serien, för att inte tala om den underbara semin i början av 90-talet eller kvarten som avslutades med Robin Jonssons vackraste tandlösa grin - en match som bl a landslagsjanne rankar som den trevligaste han spelat:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: DaMooDoo tröttnade tydligen på att ligga under. På mindre än tre minuter i andra perioden vände de 0-1 till 3-1.

Luleå har slagit av på takten och matchen går mot sitt slut med siffrorna 5-0, nej nu satte vi 6-0 med 2,5 kvar. Och nu slut, 6-0. GRATTIS, STÅLKVINNOR!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Vilken härlig tradition vi har på våren att följa våra stålkvinnor - världsmästarna på resan mot det svenska Gludet inför en Delfin med massor av åskådare:-)

Nu hoppas vi också att det blir lika härligt att följa våra stålmän framöver!

Om det inte vore för psykbrytet lindströms kontinuerliga utdelande av jockar samt övriga apors uppträdande senast manifesterat genom dubbla matchstraff så hade vi kunnat erbjuda Apans herrlag att få möta våra världsmästardamer en match. Fast vi kan ju inte riskera att Fläskberget kör över Sara eller Maria med fetarslet när han märker att de håller på att förlora matchen.

Om Erik rensar i truppen och får stil på spelarna och laget kanske vi kan ställa en sådan match i utsikt om något år? Lirar vi nere i Apkraft kan de ju t o m kombinera med fiskdamm, även om det inte lär behövas för att fylla ladan när de får sådant fint besök.

Visst kunde våra stålkvinnor möta DamApan också - kanske direkt efter matchen mot herrAporna - i syfte att pröva om vi kan sätta rekord genom att vinna en dammatch med tresiffrigt?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Snygg liknelse björnens lek med råttan;-) 1610 åskådare enligt swehockey. Det är väl ungefär vad Apans herrlag drar hemma numera, innan de lägger på för åskådare i form av tomma stolar, betalda av dopingkommunen.

De andra kvartarna pågår och DamPölsan överraskar med att ha ledning 0-1 mot DaMooDoo, medan DamPungen-DamGården står 0-0 och TrottoarDamen-DamHV 1-1; samtliga efter första perioden.
Kommentera