Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945754

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu har DamGården 0-2 på DamPungen. Lite oväntat. Skulle gårdarna vinna den kvarten får ju Luleå DamGården i semi.

Blir i så fall att vinna mot båda Stockholmslagen, ungefär som vårt herrlag haft som fin vana under åren att göra i serien, för att inte tala om den underbara semin i början av 90-talet eller kvarten som avslutades med Robin Jonssons vackraste tandlösa grin - en match som bl a landslagsjanne rankar som den trevligaste han spelat:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, kvällen var vikt för riktig damhockey. Världsmästarna från Luleå exempelvis som spöade DamGnaget med 6-0 helt programenligt. Mindre väntat var att DamGården skulle spöa DamPungen borta men det gjorde de - och med hela 0-5!

Vidare vann DamHV lmrd 2-3 mot TrottoarDamen och DaMooDoo med 4-1 på DamPölsan.

Om vi lämnar Damhockey och sänker oss inte ett utan en massa steg har vi Hobbyhockeyn för Damer, där ApPeas ihopvärvade DamApan spelar.

Som vi alla vet kör Apan numera apsanningstugget att de inte bryr sig så mycket om Luleå, eftersom deras enda och riktiga derbymotståndare är Burkölen.

D v s om de torskar mot oss kör de det tugget att vi "inte är några riktiga motståndare". Vinner de, är det förstås den gamla vanliga visan om hur bästigast dysenteriernas dysenteri är.

När det gäller Apans damlag får de ju möta Burkölens, den s k BurkaDamen i hobbyserien. Och för någon vecka sedan möttes de i en direkt avgörande finalmatch för hobbyserien där DamApan konstigt nog vann med knaooa 3-2.

Nu är förstås Apan förtvivlad! Buhu, buhu...nu får vi inte möta vår enda riktiga motståndare igen!

Men lyckan ler mot DamApan! De ska ju om en knapp vecka spela förkval för att försöka ta sig till kvalmatch till SDHL. Och de kommer att möta DamUlfven.

Och hör nu: Tre spelare från BurkaDamens förstafemma -pålitliga poängleverantörerna
• Victoria Olovsson näst bäst i hela serien med 17+18=35 pinnar
• Elin Benn, tredje bäst i hela serien med 17+16=33 pinnar
• Clara Markeby bäste back i hela serien med 7+18=25 pinnar
har skrivit på för DamUlfven!

Vilken lycka för DamApan! Jag är säker på att ApPravda Norran kommer att hurra och ge ut extrabilagor för att fira den lyckliga tilldragelsen. Inte en chans att de kommer att gnälla på att "alla är emot oss" Sådant har de väl aldrig gjort?

Von Oben ler vi i njugg....
Kommentera