Luleå HF

90703 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1945866

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, det tar sin tid för att identifiera och ändra på knepiga regler och visst var det oväntat att spelare kan byta lag så sent under säsongen. Men säkert en kul grej för Burkölens spelare, som annars skulle ha haft sommarsemester så tidigt - nu får de lira några matcher med DamUlfven, först mot DamApan och därefter sannolikt mot FruLunda eller Stocksund. Och kanske blir de hjältar och tar ett lag upp i SDHL. Efter så många matcher mot DamApan under året med hobbyserien har de förstås dessutom rätt bra koll på motståndet vilket säkert blir användbart för DamUlfven.

Vi väntar med spänning på hur ApPravda Norran kommer att reagera när de blir varse det som hänt. Konspirationsteoretikerna runt Apan har ju i det oändliga gnällt över hur Luleås hobbylag agerat och glömmer aldrig en oförrätt, sann eller falsk. Västerbottenskuriren har redan informerat om flytten av de tre till DamUlfven inklusive två till DaMooDoo.

Annars undrar vi om uppdelningen av arbetet mellan Forsell och Lundkvist. Enligt uppgifter i ApPravda-rubrik ska Forsell "utveckla satsestetik-delen" vilket låter avancerat. Kanske han efter så många år i Umeå och Malmö har tillskansat sig förmågan att räkna på fem fingrar i stället för sex, och ska nu utbilda övriga apor på området? Eller handlar det om något nytt, innovativt grepp när det gäller Apans rapport om åskådarsiffror? Tidigare har ju framkommit att Apan räknar en massa tomma stolar som "åskådare" eftersom den sponsringsdopande kommunen betalt biljetterna och i CHL-matchen mot Plzen imponerade Apan minst sagt, när TV-publiken med egna ögon kunde konstatera att det var helt tomt i hallen förutom i båsen för de båda lagen - men Apan rapporterade hela 1500 åskådare!

Annars har Lill-Nisses farsa i samband med lanseringen av Forsell förklarat att "Nu får vi GM:n på plats, vilket gör att han blir inblandad i de tränartillsättningar som ska ske och att han nu också kan bli delaktig i lagbygget inför nästa säsong i ett skede då det händer mycket och det är många beslut som ska fattas under de kommande månaderna, så det känns otroligt bra att han är med på den båten, säger sportchefen Niclas Lundkvist."

TränartillsättningAR! D v s det är mer än en tränare som ska tillsättas.

Nu har jag inte koll på hur det ser ut för DamApan men det låter ju misstänkt för att Lundkvist planerar att - förutom att CryBert sparkats - kommer de också att sparka mummelklockare, som förvisso ska uppfattas som lika nedsvärtat av såväl de bestialiska knivarna i ryggen på Anders Forsberg som den våldsregim som CryBert drivit in absurdum, med följd att spelare efter spelare vägrat lira för Apan, med sin övertro på överbetalda primadonnor som ska ha "alla chanser" medan övriga för småpengar ska ta all skit.

Annars undrar vi alla om köp- och säljklubben Apan verkligen är färdig för säsongen? Nu sålde de ju nyss av "superstjärnan", "skyttekungen" Aaltonen och de har idag och i morgon på sig för att handla in ytterligare. Kan verkligen Näsan motstå utmaningen?

Apan har ju en förkärlek för att "ta hem" sådana som tidigare haft aprelationer och succén för "återvändande" Mustonen och Holloway var ju magnifik. Nu finns ju Ryan Vesce lätt tillgänglig i EHC Olten i Schweiz andraliga, den väluppfostrade "gypsy"-Sevc i Liberec och Lee "aj, han fällde mig med en blick mot ansiktet" Goren är fri att skriva kontrakt med en gång för att vika ut sig i media och hota motståndare med stryk alternativt sitta avstängd på läktaren och hinka bers.

Kom igen nu, Näsan, köp, Köp, KÖÖÖÖÖÖP!
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Man kan nästan dra lite paralleller med LHF och skellefteå här, ni har Skuggan (och man undrar förstås fortfarande vad han bidrar med!?) men som sidekick har han Axels pappa (Utbildad i skellefteå ;)) vilket förklarar erat tabelläge :D
Klart Erik ska ha en chans och tillsammans med Lundkvist så får man hoppas på det bästa! kan då fan inte bli sämre än senast! och överbetalda superstars som inte presterar gör ju ingen glad! haft nog många dåliga värvningar på sistone man mått dåligt över (nåt som ni har en hel del erfarenhet kring :))
Men att rensa i ledarstaben är inte en dag försent!
Mycket bra har Bert och Klockare gjort men allt har ett slut och man kan inte leva på gamla meriter.

Inte helt osannolikhet att nånting mer kommer in och jag är helt säker på att vi kommer göra ett minus resultat, frågan är bara på hur mycket!?
+1
Kommentera