Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945852

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Att vårat damlag kan beröra så lulefansen så mycket! hahaha
det är väl jättebra att vi får spöa upp dessa 3 tjejer igen då? :D
Läste artikeln på hockeysverige där dom nämnde dessa övergångar samt lite annat och nog har Karlsson rätt i att det är konstigt att man kan värva när slutspelet drar igång!
Tänk bara på vad som hade hänt om MSSK/LHF hade legat 2'a i tabellen!?
Då hade minecraft pengarna pumpat in för att säkerhetsställa ytterligare ett guld ;)

Nä han hade en del poänger med den där artikeln och det kommer säkert att bli bättre i framtiden då serien blir lite större och jämnare och visste hade det varit roligt SS om det kanske kom upp ett till norrlandslag i ligan?

Men en lite fotnot i det hela är väl ett fakta att LHF aldrig någonsin lyckats kvala sig upp till SDHL! ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, det tar sin tid för att identifiera och ändra på knepiga regler och visst var det oväntat att spelare kan byta lag så sent under säsongen. Men säkert en kul grej för Burkölens spelare, som annars skulle ha haft sommarsemester så tidigt - nu får de lira några matcher med DamUlfven, först mot DamApan och därefter sannolikt mot FruLunda eller Stocksund. Och kanske blir de hjältar och tar ett lag upp i SDHL. Efter så många matcher mot DamApan under året med hobbyserien har de förstås dessutom rätt bra koll på motståndet vilket säkert blir användbart för DamUlfven.

Vi väntar med spänning på hur ApPravda Norran kommer att reagera när de blir varse det som hänt. Konspirationsteoretikerna runt Apan har ju i det oändliga gnällt över hur Luleås hobbylag agerat och glömmer aldrig en oförrätt, sann eller falsk. Västerbottenskuriren har redan informerat om flytten av de tre till DamUlfven inklusive två till DaMooDoo.

Annars undrar vi om uppdelningen av arbetet mellan Forsell och Lundkvist. Enligt uppgifter i ApPravda-rubrik ska Forsell "utveckla satsestetik-delen" vilket låter avancerat. Kanske han efter så många år i Umeå och Malmö har tillskansat sig förmågan att räkna på fem fingrar i stället för sex, och ska nu utbilda övriga apor på området? Eller handlar det om något nytt, innovativt grepp när det gäller Apans rapport om åskådarsiffror? Tidigare har ju framkommit att Apan räknar en massa tomma stolar som "åskådare" eftersom den sponsringsdopande kommunen betalt biljetterna och i CHL-matchen mot Plzen imponerade Apan minst sagt, när TV-publiken med egna ögon kunde konstatera att det var helt tomt i hallen förutom i båsen för de båda lagen - men Apan rapporterade hela 1500 åskådare!

Annars har Lill-Nisses farsa i samband med lanseringen av Forsell förklarat att "Nu får vi GM:n på plats, vilket gör att han blir inblandad i de tränartillsättningar som ska ske och att han nu också kan bli delaktig i lagbygget inför nästa säsong i ett skede då det händer mycket och det är många beslut som ska fattas under de kommande månaderna, så det känns otroligt bra att han är med på den båten, säger sportchefen Niclas Lundkvist."

TränartillsättningAR! D v s det är mer än en tränare som ska tillsättas.

Nu har jag inte koll på hur det ser ut för DamApan men det låter ju misstänkt för att Lundkvist planerar att - förutom att CryBert sparkats - kommer de också att sparka mummelklockare, som förvisso ska uppfattas som lika nedsvärtat av såväl de bestialiska knivarna i ryggen på Anders Forsberg som den våldsregim som CryBert drivit in absurdum, med följd att spelare efter spelare vägrat lira för Apan, med sin övertro på överbetalda primadonnor som ska ha "alla chanser" medan övriga för småpengar ska ta all skit.

Annars undrar vi alla om köp- och säljklubben Apan verkligen är färdig för säsongen? Nu sålde de ju nyss av "superstjärnan", "skyttekungen" Aaltonen och de har idag och i morgon på sig för att handla in ytterligare. Kan verkligen Näsan motstå utmaningen?

Apan har ju en förkärlek för att "ta hem" sådana som tidigare haft aprelationer och succén för "återvändande" Mustonen och Holloway var ju magnifik. Nu finns ju Ryan Vesce lätt tillgänglig i EHC Olten i Schweiz andraliga, den väluppfostrade "gypsy"-Sevc i Liberec och Lee "aj, han fällde mig med en blick mot ansiktet" Goren är fri att skriva kontrakt med en gång för att vika ut sig i media och hota motståndare med stryk alternativt sitta avstängd på läktaren och hinka bers.

Kom igen nu, Näsan, köp, Köp, KÖÖÖÖÖÖP!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade:
Nix men Mssk har kvalat sig upp i högsta serien som då hette Riksserien. Ganska bra gjort av ett byalag där basen besod av ett gäng fotbollsdamer som ville ha en roligare vinterträning. Så därför spelar Lhf/mssk i högsta serien...
Kul att våra damer berör dig Blister
Fortfarande bitter?
Kommentera