Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945881

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Vem har ömma tår?
Att vi har två lag där vi har spelare som ibland gör tid i andralaget pga för lite speltid i förstalaget är vi inte ensamma om. Det är väl allmänt vedertaget med juniorer osv.
Ni skickade väl nyss iväg Linus Lindström till nåt lag när ni värvade Jensen?

Nja. Låter fortfarande som att du har väldigt jobbigt med våra damer...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Är det nån hockey man får vara glad över så är det damer! och missta dej inte då jag är pitebo och självklart håller på MSSK/LHF.

Tycker det är värt att nämna nån kommentar då och då om luleås super satsning på MSSK/LHF då den var mer eller minder obefintlig när det handlade om erat original damlag och vad fint att se att man tar tag i det i samband med att man tog in MSSK (Och minecraft miljarderna ;)) under era vingar och jag tror det kommer att gynna mer lag i ligan att det är värt att satsa på
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Apan har lite svårt att förstå det där om damer och flera lag eftersom de knappt får ihop ett enda lag, trots att de köpt in spelare från Luleå, t ex Henriette Sletbak, deras högproducent.

Har vi någon från riktiga truppen som behöver speltid i hobbylaget skriver de extranummer om saken i ApPravda.

Har vi inte det, kommer ändå ett extranummer där de förklarar att ApPravdas hårdbevakning inneburit att Luleå inte "vågade" fuska.

Jag förutsätter att Pudas tog med sig lådan som inte Folk behöver längre. Och i den ligger snart alla sektapor och protesterar mot allt och alla;-)
Kommentera