Luleå HF

90093 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1945917

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ska vara ärlig och säga att jag missunnar inte luleå på nått sätt utan tvärtom ni gör det fantastik bra, det som stör mej ibland är att lulefansen så sjukt uppblåsta och det har bara blivit värre med åren (du skulle ha sett hur det såg ut i diverse Facebook flöden när piteåkommun marknadsförde sig i skellefteå på hockeymatchen och då menar jag folk som gick bananas) och jag har ett stort gäng av dom här på jobbet.
Men det är klart vi har samma typ av supportar i skellefteå så kanske är det lite typiskt norrländskt betande ;) i vilket fall som helst så har vi 2 klubbar som ligger riktigt nära varandra med norrländskt avstånd mätt och en hockeykultur här uppe som dom i södra Sverige bara kan drömma om, jag ser inte länsgränsen som nån tydlig gräns för upptagningsområden när spelare eller lagledare söker klubb utan för mej är övre-norrland det självklara upptagnings området för samtliga kubbar här uppe.

Klart gammalt groll och orättvisor hit och dit finns på många platser men det ligger nog mest supportrar i fatet, spelare och ledare bry sig nog inte nämnvärt om det
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade:
Jo jag vet precis hur det lät i sociala medier når Piteå kommun sponsrade Saik. Jag bor i Piteå. Men som saik fan så förstår du inte kritiken. Sedan så är frugans släkt från Västerbotten så jag kan berätta för dig hur era fans beter sig. Hon tyckte att hennes släkt blivit så jäkla stora på sig och dryga efter saiks framgångar. Hon hånade sin släkt efter 1-20 och tyckte att det var rätt åt dem. Det finns vettiga fans men även jäkligt många som vräker ur sig så jäkla mycket skit och är så jäkla dryga efter de framgångar som klubben haft. Men förstår att du inte ser det.
Det är många som borde ta efter Växjös fans. Som aldrig syns sprida sån uppblåst vetabäst mentalitet som kommer från Skellefteå
+3
Kommentera