Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945904

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Jag läser vad du skriver men fortfarande så kommer förutom dina lovord även några pikar om att mssk gick till Luleå och den sammanslagningen. Samt nu också minecraft. Som jag tolkar som att du tycker att Luleå köpte damlaget.

Men skit samma. Här ska du få min ärliga åsikt om Skellefteås damlag. Jag hoppas verkligen att laget går upp i sdhl. Varför? Jag tycker att det vore jäkligt kul för damerna och för hela den serien att få riktiga norrderbyn. Tänk om de matcherna skulle kunna generera hälften av de känslorna hos spelarna som det gör hos herrarna. Vilken grej. Tänk att kunna samordna två derbyn samma dag. Fullsatt delfin på både dam och herrmatch. Vilket jäkla lyft det skulle bli för hela sporten ishockey.
Så sluta för sjutton att gnälla på våra damer och lägg energin på att stötta dina egna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ska vara ärlig och säga att jag missunnar inte luleå på nått sätt utan tvärtom ni gör det fantastik bra, det som stör mej ibland är att lulefansen så sjukt uppblåsta och det har bara blivit värre med åren (du skulle ha sett hur det såg ut i diverse Facebook flöden när piteåkommun marknadsförde sig i skellefteå på hockeymatchen och då menar jag folk som gick bananas) och jag har ett stort gäng av dom här på jobbet.
Men det är klart vi har samma typ av supportar i skellefteå så kanske är det lite typiskt norrländskt betande ;) i vilket fall som helst så har vi 2 klubbar som ligger riktigt nära varandra med norrländskt avstånd mätt och en hockeykultur här uppe som dom i södra Sverige bara kan drömma om, jag ser inte länsgränsen som nån tydlig gräns för upptagningsområden när spelare eller lagledare söker klubb utan för mej är övre-norrland det självklara upptagnings området för samtliga kubbar här uppe.

Klart gammalt groll och orättvisor hit och dit finns på många platser men det ligger nog mest supportrar i fatet, spelare och ledare bry sig nog inte nämnvärt om det
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Håller med dej fullt ut och kan det vi ta i hand på!
och det är sant jag släpper pikar för att gör mej lite lustig
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Håller med du. Vore riktigt kul om DamApan kunde gå upp i SDHL.

Förutom de dominerande skäl som du räknar upp vore det också intressant att följa
• ApPravda Norrans bevakning av dammatcherna
• ApPeas hantering av de ökade resekostnaderna
Kommentera