Luleå HF

115733 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1948232

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och JA! Ottawa lirade helt ut jets i sudd och efter fyra minuter kommer en ottawaspelare med brossoit, lurar honom att köpa korv och lägger 3-4!

Det avhängda bottenlaget i nhl - ottawa - spöar nhls näst bästa lag - winnipeg - för andra gången på en vecka.

26 skott 3 mål ingen bra stats för anders men ingen lastar honom för målen som var typ skymningar av egna spelare och fr a vann ottawa och det mot ett av nhls bästa lag.

stark insats ottawa och anders.

för några år sedan lirade anders för oilers men de valde talbot och hade brossoit som blivande supervakt så de släppte anders. men brossoit sparkade de snart och nu har anders vunnit matchen i matchen mot brossoit 2 ggr på en vecka och igår sparkade oljan talbot. tji fick ni!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Djurgårn stoppade Hanna Olsson. Denna jättetalang - med många års erfarenhet på högsta nivå fast hon bara är 19 år - har ju kommit på kant med den nya DamGårdsledningen sedan paret Daniela Rundqvist-Nils Ekman släppte taget.

Så pass att Hanna lämnat Djurgårn för att hellre spela i det hobbylag hon deltog i när hon var liten.

Nu har Hanna och Luleå diskuterat och Hanna ville komma upp till Luleå för resten av säsongen och Luleå har talat med Djurgårn. Men det blev ingen affär. Enligt Luleå begärde Djurgårn ett sådant extremt överpris att man aldrig hört på maken och man blev tvungna att tacka nej.

Trist med ett sådant agerande som bara lämnar tre förlorare; först och främst Hanna och sedan Djurgårn medan Luleå som inte räknat med Hanna nog klarar sig.
Kommentera